Yumurtalık Çipura ve Mırmır Avı 3

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan1969 tarafından paylaşıldı.

1. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    Çatal :) Arasırada misina, kanca, kurşun birkaç düğüm...
    En İyi Avı:
    Kefal, Çupra, Karakulak, Mırmır...
    kullandığı makine ve kamış profilinde belirttikleri.

bildiğim kadarı ile misinası ferrari duo color 0.26, iğne saseme chinu ringed yada gamakatsu worm no:3-4, kurşun özel 86 grlık turnuva kurşunu :D

Yanlış hatırlamıyorsam takımın özelliklerini daha önce bir başlıkta paylaşmıştı. kendisi daha fazla ayrıntı verir :)

2. AhmetSAYDAM

AhmetSAYDAM Ahmet

hafta sonu av organizasyonları varsa katıla bilirim 22 yıldır tatlı su holta avcılıgı yapıyorum denizde bir kaç defa ava gittim çok zevkli ama yeteri kadar deniz avcılıgından anlamıyorum onun için organizasyon yapa bilen arkadaşlarla av gidebilirim gün puroblemim yok herkese rasgele saygılarımla..........................

3. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Selamlar bende yarın nöbetçiyim fakat salı gününden sonra 1 hafta boyunca müsaitim av organizasyonu varsa katılabilirim :D

ilgili ve bilgililere duyurulur...

4. AhmetSAYDAM

AhmetSAYDAM Ahmet

Sayın BURÇ Bey valla iyi bir organizasyona ihtiyacımız var ama ben HATAY kırıkhanda ikamet ediyorum öyle bir holta avı denizde yapamıyorum eyer iyi bir av düzenlenirse her zaman müsaitim saygılarımla...............................................

5. AhmetSAYDAM

AhmetSAYDAM Ahmet

selamlar Sayın BURÇ Bey iyi bir organizasyon olursa kıyadan veya açıktan iyi bir holtayla av organizasyonu olursa her nerede olursa olsun gelirim gününü ve saatını yazarsanız memnun olurum ilginizden dolayı teşekkür ederim saygılarımla ...tel 0 543 686 43 88

6. AhmetSAYDAM

AhmetSAYDAM Ahmet

Bugün arsuz ilçesinin konacık koyunda deenize çıktık haoltayla çok güzel celbit gümüş ve tavuk balıgı avladık bilmediyim birkaç büyük balık bol bol kol kırdı celbit,in bitanesini holtayla çekerken epeyce büyük bir bilmediyim balık tarafından ortalarda balıgı parçaladı

7. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

selamlar oltalarınızı parçalayan kuvvetle muhtemel balon balığıdır.

8. AhmetSAYDAM

AhmetSAYDAM Ahmet

Araştırdım iskenderun ve arsuz taraflarında kar düşene kadar çupra yapmıyor acaba yumurtalık ve yahud botaş taraflarında yaparmı oralarda kiralık tekne bulabilirmiyiz ..................................