Yumurtalık raporları 08 07 2012

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan1969 tarafından paylaşıldı.

1. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    Orhan abim yine çok güzel bir av olmuş senin raporlarından ayrı bir keyif alıyorum :) allah gönlüne göre versin abi . daha bol bereketli avlar geçirmen dileğiyle rastgele

2. serodayi75

serodayi75 seyfettin

iyi geceler orhnan bey.levreği görünce gece vakti uykum bile kalmadı.güzel av tebrikler.ultegra cı4 leri bitirdinmi.kısu lar nezaman geliyor türkiye ye bilgin varmı.

3. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Gültekin Kardeş :) şaka yapıyorum ya,ordaki köpeklerin hiçbirisi saldırgan değil,bakma araba tekerlerine saldırdığına :D

Ahmet Hoca resmen baskın yaptı vallahi,cumartesi görürüz kim başkan,kim maraba diye :D :D

Teşekkür ederim Mehmet Kardeş,yarın görüşürüz İnşallah.

Teşekkür ederim Abdurrahman Kardeş,10 parça yayın mevzusunu geldiğin de konuşalım,kişi başı 1 adet ve 90 cm limiti var çünkü,

Gelirsen seninle de çekeriz beya :D

Teşekkür ederim Hakan Kardeş :) daha iyileri sizlere rastgelir inşallah.

İyi geceler Seyfettin Hocam :) kisuları ben de bilmiyorum,hep beraber görürüz inşallah :)

Rastgelsin.

4. aukesen

aukesen ahmet Uğur Kesen

Favori Kamış:
    Yuki Neox R8,Vercelli Spyra Amarella,Daiwa Prime Caster II,Lineaffe Surf Mill,Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Shimano aero fliegen,Daiwa Castizm 25QD,Daiwa EmblemZ4500,Shimano ultegra 12000,Penn surfblaster7000
    Orhan abi maşallah ya raporları okudukça balığa gitme hevesimiz birkat daha artıyor Gölovasında bir bereket var daha iyileri gelir inşallah

5. ugurocal

ugurocal uğur öcal

Favori Kamış:
    Pelikan
    Favori Makine:
    Lineaeffe
    En İyi Avı:
    domuz 0.5 Kg
    Orhan başkan beni balığa götür,balık tutmak istiyorum :D