İnan tebrikler, uzun zamandan sonra nihayet güzel bir raporla sahalara dönmüş gibi görünüyorsun. En kötü günün böyle olsun. Sağlık ve muhabbetle kalman dileklerimle. Rastgele.
Bu konuyu kapatıyorum iyice kayışa bağlamadan Teşekkürler Erkan, rast gelsin Orhan abim güzel dileklerin için teşekkürler Sağlıcakla kal. Dadına da bayılıng o zaman :laughing: Sağol Volkan Teşekkür ederim Yusuf kardeşim Sana da Allah kolaylık versin. En kısa zamanda bir tekne turu yapalım yine. Ortalık baracuda kaynıyor Aynen öyle hemşom, teşekkür ederim Kayış elimde bir iz bıraktı zaten Ha deniz ha göl ne fark eder Hem ben o balığı mangalda görmezsem, bana ne bacak boyundan Aynen Fatih kardeşim. Ben de daha ümitliydim aslında bu avdan ama... Biraz da lüfer sevdasına kapılıp, sonrasında baracudaya dönünce iş işten geçmiş oldu. Sağlık olsun Sana daha iyileri rast gelsin. Teşekkürler Levent hocam Teşekkür ederim Deniz abi Rast gelsin. Teşekkürler Salih kardeşim, rast gelsin Hehehe Herhalde O'dur :faint2: :madgrin: :madgrin: Ne zaman gidiyoruz alaya Teşekkürler bu arada hocam, sağlıcakla. Sağol hemşom, daha güzelleri sana rast gelsin Tahmin edebiliyorum Teşekkür ederim. Rast gelsin