Yunanistan balık avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Rıdvan YILDIRIM tarafından paylaşıldı.

1. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Parisle olan tüm videolarinizi izledim sonuna koyduğunuz görüntüleri daha önceki avlarinizdan hatirliyorum.
    Valla ne diyeceğimi bilmiyorum fakat çok üzüldüm o sizin en yakin dostunuz gibiydi başiniz saolsun çok üzüldüm gerçekten..

2. ENGN

ENGN engin

Favori Kamış:
    im casting
    Favori Makine:
    awa shima
    Rıdvan abi öncelikle paris için üzüntünüzü paylaştığımızı dile getirmek isterim .

rapor konusunda çıtayı çok yükseklere koydunuz demek ne kadar doğru olur bilmiyorum . zira rapor demek biraz hafif kalır hem balık avı hem yol macerası hem bilgi edinme muhabbetlerle gezelim görelim tadında olmuş.

gerçektende videoda belirttiğiniz gibi bir kaç bardak çayla gidecek uzunlukta ve samimiyette.
    ingiliz sistemi diyerek tarif ettiği sistemi merak etmiştim birazdan göstericem dedi ancak o kısımlar yoktu. bildiğimiz bir stilde olabilirismi farklıdır belki .

birde videoda birkaç yerde sevgili "yaban dostları" diyorsunuz sanırım ! acaba yaban tv yemi gönderiyorsunuz videoları

3. turna

turna

Önce başınız sağolsun, Güzel çekim olmuş ellerinize sağlık, her halde Yaban TV için hazılamışsınız, ama arada argo konuşma olmasaydı daha iyi olurdu, kamış patlamaz kırılır.

4. Rıdvan YILDIRIM

Rıdvan YILDIRIM Rıdvan YILDIRIM

Favori Kamış:
    Herbir kamiş benim için favoridir
    Favori Makine:
    Lineaeffe stylum surf
    Dostumun dostları sağolsun,2013 yılında zaten doğru dürüst av yaptığım olmadı hepsi eski görüntüler bu videoyuda uzun zamandır hazırlayamamıştım kısmet bu zamanaymış,birazda Parisin anısına oldu sevgilerimle:)
    Teşekkürler Engin elimden geleni yapmaya çalışıyorum buna benzer çalışmalarım geçmiştede oldu olmaya devam ediyor iki örnek video koydum bir çok videoyuda sildim kanalımdan.

evet o anda insanın aklına gelmiyor tek başına çekim yapınca unutuyoruz inşallah birgün ingiliz sistemini yine öğreniriz.

Bahsetiğin kanala gönderdim bir çok videoyu son iki avımı göndermedim,işlerine geliyorsa :D

http://www.youtube.com/watch?v=FLlZnMvcrqc&feature=c4-overview&list=UUZh4gkfzGQGEd_MvzS1yJeA

http://www.youtube.com/watch?v=vlu3fG1d9Y0

Teşekkürler Mehmet abi,geçmişte bahsetiğiniz kanal için hazırlandı gönderildi ve yayınlandı ama ben görmedim,ben argo olduğunu pek sanmıyorum, kırılır kelimesi biraz söylemesi zor bana onun için patlar diyorum sevgilerimle :)

5. msa16

msa16 Hasan

Favori Makine:
    Shimano Tribal 1000 ra
    En İyi Avı:
    Sazan 7 Kg
    Elinize,emeğinize sağlık çok güzel paylaşım olmuş,Teşekkür ederim. Paris için de çok üzüldüm

6. kadircan12345

kadircan12345 kadircan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SURF CAST 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER AV-65b makina
    En İyi Avı:
    40cm lüfer / 5KG İSTAVRİT
    abicim keyifli bir akşam geçireceğim sayenizde. çayımı alıp izleyeceğim...

7. Gugul

Gugul Güven Gül

En İyi Avı:
    Lagos 1kg (50cm, ama bugün tutsam salardım)
    Tamamını şimdi izledim.

Balık Avcılığınıza hayranım. Ama kısmetten öte bilimsel verilere de başvurmalısınız.

Paris'e çok ama çok üzüldüm.

8. Rıdvan YILDIRIM

Rıdvan YILDIRIM Rıdvan YILDIRIM

Favori Kamış:
    Herbir kamiş benim için favoridir
    Favori Makine:
    Lineaeffe stylum surf
    Teşekkürler Hasan inşallah en güzel paylaşımlara :)
    Keyifler daim olsun sevgili kardeşim :)
    Teşekkürler Güven, balıkçılıkta üç kural olmasa olmaz bende.

bir. nasip,kısmet,şans.
    iki.üç saniye balık gibi üç saat avcı gibi düşün.
    üç.düşün yap uygula.
    ne kadar çok av okadar tecrübe sevgilerimle:)