Yunusların sudaki hızını görmeniz lazım arkadaşlar. Roket gibiydiler. Bu kareleri yakalamak gerçekten çok zor. Zarganalara çok yazık oldu Yunuslar sanki sirkülere uygun avlanmıyorlar gibi geldi bana.
Çok teşekkür ederim. Yıllardır balık ağlarına dadanan ve bunlara yakalanan yunuslar üzerine araştırmalar yapıyorum. Değişen beslenme davranışlarından önce doğal davranışların anlatıması gerekiyor ki, bu açıdan mükemmel kareler yakalamışsınız. Saygı ve selamlarımla...
yunusların şovu müthiş,her yaz karaburun küçükbahçede böyle şovlara denk geliyorum.fotografların çok güzel,ellerine sağlık.
iyi gunler granyoz bey daha once gondermis oldugum fotagraflar icin uyaralmistim dediklerine gore avladiginiz fotagraflari gormek istiyorlarmis kimisi hic kopekbaligi gormedik hiiiii diye bile yazmis yoksa bu uye siniri sirf benim icinmi gecerliydi konu silinmisti fotagraflar cok guzelmis tesekkurler
Sevgili Bahri, alınacak bir şey yok kardeşim. Arkadaşlar sana dedilerki "Bahri resimler çok güzel. Ama durmadan başlık açıyorsun bunları tek başlık altında topla" sen yapmadın başkası yaptı. Yine dediler ki"Bahri, ya biz artık resimlere doyduk. Sen eski resimlerini artık yayınlama da av yaparsan onun resimlerini bizimle paylaş, balıkları gördükçe akımız gidiyor" . Köpekbalığına gelince bu konuda sana katılıyorum. Okumuştum evet kötü niyetin yoktu biliyorum. Ama arka arkaya o kadar çok şey yayınladınki millete de bıkkınlık geldi. Bence olayı bu şekilde yorumla. Ben inanıyorum ki seninle hepimizçok anlaşacağız ve senden çok şey öğreneceğiz. Garanyozun bu resimleri ilk defa yayınlanıyor. Yani günde on tane böyle resimli mesaj göndermiyor Nail. Arada ki farkı anlayabiliyorsun sanırım. Birde bir resim yayınladığında o avla ilgili ayrıntıları ver bizlere. Nasıl avlıyorsun yem olarak ne kullanıyorsun, ne biliyim nasıl iğne kullanıyorsun, böyle bir av yapmak isteyen arkadaşlara neler tavsiye edersin. Bunlar gibi işte. Ben senin çok faydalı bir arkadaş olacağına yürekten inanıyorum kardeş. Ama buranın kuralları var ve bunlara uymak zorundayız. Kızmadan darılmadan gücenmeden.
dediklerinize cok guzel sekilde katiliyorum degerli mehmet arkadasim olayi uzatmak istemiyorum gercekten bugunde baliga gittik cok guzel av yaptik ama gondermeye cekindin arkadaslar daha degisik sekilde bakiyorlar iki uc uygunsuz kisi yuzunden yerinde olmayan yorumlar yapiyorlar neyse olayi kapattik arkadasin cektigi fotagraflar hosuma gitti nede olsa memleketten uzagiz cektigim fotalar hepsi elimde kursunu kancasi daha sudan cekerken cektim merak eden arkadaslara e mail adreslerine gonderirim merak ettiginiz konulari yazarim zaten bende bilgi almak icin uye oldum benimde cok sormak istedigim konular var memleket hakkinda saygilarimla
sayin sakura efendi gazetenin komik bolumundemi calisiyorsunuz valla yarim saattir guluyorumsizinle tanismak isterdim