Teke hiç denemedim, Teke eskisi kadar bol değil, ancak eşkinalık buluyoruz, eşkinaya kaldığım bir gecenin ertesi sabahı deneyeceğim,
valla biz sandaldan hassas kamışa ipeyi takıp arayada 1 adet kıstırma atıyoruz rolantide geziyoruz hem balık hemde gezinti oluyor bize hemde yemlik.
Bence gayette güzel iş yapar.Lüfer sezonu acıldıgında malum zargana fiyatları tavan yapmakta.Bizde önceden zaragana yakalamak için 5 cm lik rapalalar kullanırız.En iyi sekilde av veren modelde genelde sırtı mavi olanlar.Sizin sırtı mavi olan 3 cmlik rapalalarınızı atlıyacagına ben kefilim
04.11.2010 tarihinde 10 cm lik rapalayla aldığım zargana. bilmem soruna cevap olur mu arkadaşım[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
ben side limanında ilk zarnanamı yakalamıştım yozuri nin 7cm lik sahtesi ile,zarnananın boyu 20 cm bile yok idi suya salınca nasıl gidiyor öyle hani ufak bir tekneye çok güçlü motoru takarsınızda ön tarafı havalanarak suda ilerliyorya,zargana da şoku atlatabilmek için aynı öyle kaçıyor hem koptum gülmek den hemde acıdım balığa,canı nı korumak için nasılda kaçıyor
3 hafta önce at çek avımız esnasında sahtelerimizi kıyıya kadar amansızca takip eden iri zargana çetesinden bir tanesini daiwa saltiga sahteyle yakaladım. Furkan arkadaşım da aynı çetenin üyelerinden bir tanesini pelican nitro sahteyle yakaladı. Balıkların ikisi de ağızlarından yakalandı yani çarpma çurpma değil. Sahtelerin boyutları daiwa 14 cm, nitro 10 cm