furkanım bu girişimcilik tutkuların müthiş. ben her zaman derim bu çocuk adam olacak diye rast gele sevgiyle kal
Zargana topunu yapmak için uğraşmak av marketten almaktan daha zor olmaz mı furkan Eskiden oynadığımız lastik toplar vardı eğer fiyat olarak Zargana Topundan daha ucuzsa onları kullanabilirsin bence
zargana topunun fiyatını bilmiyorumki en fazla 1buçuk çıkar benden şimdi neyse bi saate çıkıcam olmadı başka bişeler denerim
aklıma farklı bişey geldi mum kullansam bildiğim kadarıyla mum batmıyo ağırda olur ileri atmam için???
1 buçuk yeter sana hatta 2-3 tane alırsın aşağıda 5 li paketin bilgileri var http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=3-ZARPLSO
kardeş kauçuktan lastikten toplar vardı eskiden hem ağır hemde suda batmazdı onlar.hemde ağır olduğu için attığında epey uzağa düşerdi. halende bulunabilir o toplardan . ben bu toplardan yapardım zargana topunu. topu deler içinden çift kat 0.40 misina geçirir 2 ucunada fırdöndü bağlardım 10 numara zargana topu olurdu.
furkanım tenis topları varya onlardan deneme yapabilirsin hem ağır olurlar hemde batmazlar bir çuvaldız yardımıyla 3-4 kat 0.40 misinayı geçir. iki ucuna fırdöndü tak al sana ağır bir zargana topu hadi kolay gelsin bakalım ... sevgiyle kal
Bende ayni fikirdeyim.0,50YKr lik toplara vereceğin zahmeti rapala yapımını ucuza mal etmek için versen daha faydalı olur bence
eskiden çam kozalaklarının açılmamış olanlarına vida ile top yapardık yada eski terlikleri ortadan yarıp içine kurşun bağlardık. ama kozalak ile en iyi sonucu alırsın balığıda ürkütmez. bol şanşlar..