tebrikler iyi av olmuş arkadaş nasıl tuttun o zarganaları hikayesini anlatırmısın. 20 sinde tatile gidecem armutluya. zargana tutmayı düşünüyorum. epey bi malzeme aldım. iğne,misina,ipek, vs. nasıl bi olta yapayım. yardımlarını bekliyorum.. saygılar..
Bugünden itibaren senin adını değiştiriyorum. Senin adın bundan böyle ZARGANA KANSU olarak anılacaktır. Tebrikler....Zargana Kansu
Mustafa bizim neden zargana alamadığımız belli oldu ablacığım Meğer Kansu topluyormuş o balıkları Bir de yemdi bilmemneydi uğraştık o kadar Tebrikler Kansu iyi av olmuş gerçekten, bereketli avlar dilerim, rast gelsin
Tebrikler kansu güzel bir av yapmışsın avının hikayesini bizimle paylaşırsan seviniriz... Rastgelee..
arkadaşlar bunlar geçen koyduğum resimdeki zargana bölgesinden tutuldu.hikayesi diye bişe pek fazla yok aslında yarın atilla abiyle çıkıyoruz.hikayesi şöle:saat 16:00-16:30civarında sahile indim (albatrosun sol tarafına.)nese orda balık tutan arkadaşlardan 1 adet ödünç kalem zargana aldım ve kuykuk altından ince ve beyaz bi flato çıkarıp rasgele diyerek attım attığım gibi bitane kalem zargana geldi.hemen onu attım kovaya.o yemle 2 tane daha aldım saat ilerledikçe balıklar büyümeye başladı.hava kararana kadar bukadar oldu işte.darısı başınızza.SÜMER BU ARADA O SARIPRENSES VE YUNUSLAR SENİNMİ??BENDEDE FRONTOSA VAR
abiçiğim bende büyükçekmecede av yapıyorum ama bukadar çook zarganayı hiç yakalamadım seni tebrik ediyorum vallah ellerine salık biz tekne limanının orada uraşıyoruz yakında geleceğim yine ya salı,yada çarşambaya oradayım sen nereyi tavsiye edersin abii ?
Bakmayın Fotoğraflara Öyle Bakmayın çekilen fotoğraflara öyle Efendimizdir balıklar bizim Terbiyesindeyiz, en irisinden en minisinin Onlar çeker alır bizi Yumruğundan tekmesinden Kavgalımız, şehirli caddelerin