bır cok kısı konuyla ılgılı bılgiye sahıp ıyı oldugunu bıldıgı dusundugu bır avlagı var ama arkadasın dedıg ıgıbı ozellıkle eylulden aralıga kadar bır cok yerde tabı marmara ıcın soyluyorum verım alınabılır ama en ii yemı bence kucuk canlı gumus sonra hamsı flotedir bu ıkısının hastası olur kendılerı
Efsenay kardeşim Sana mesaj yolladım umarım okursun. Hayatta hiçbir zaman mera saklamadım.Gerek kara avında gerekse balıkçılıkta. Ama malesef bu tür formlarda siz iyi niyetli arkadaşlara yardımcı olayım derken bazı arkadaşlar 8-10 kişi meraya dadanıp ufak büyük ne varsa kovaya atıyorlar.2 yıl evvel her akşam kiloluk eşkinalar alırken 2 yıldır sırf bu yüzden eşkinaya gitmiyorum. Yer konusunda sen ve senin gibi iyi niyetli arkadaşlara her zaman açığım. B.çekmece kayalıklar,Özellikle gürpınar dere ağzında iyi zargana alırsınız. Avcılar konusunda ise telefonum :0537 601 09 98 Her zaman yardımcı olurum. Sevgiyle
Sevgili Efsenay Ayrıca nikim blackwolf. Bu arada sitede kırklareli iğneada,avcılar boğaz ile ilgili konuları araştırırsan mera paylaşımım konusunda bilgi sahibi olabilirsin.
bi tane zargana topu ve ipeği aldım yarın yenikapı'dan sallicam inşallah tutarız bişeyler keşke iğne takımı alsaydım pişman oldum sonradan
İğneye gerek yok taşlara atılmış çağari iğnelerinden ince misnanvarsa yaparsın.Top arkasında beden 16 -18 olmalı ve ne kadar uzun beden ne kadar taze yem o kadar zargana
normal çapari iğnesi olsa oluyo yani? Ben bugün sordum çengel iğne takımı veriyolardı 6 lira bende bi sürü takım almıştım zaten kefal mezgit falan onu almadım. Sağol ustam fikirlerin için