Gülten hanım aramıza hoş geldiniz:) hemen gecemize sizide ekliyelim :):)
Biliyorsunki biz yabancı dillere savaş açmadık,türkçemizin bozulmaması için çaba sarfediyoruz.. Bu Türkçe değilki,Rusca.. Gülten hanım böyle bir giriş yapmış,bende centilmence aynı dilden cevap verdim.. Umarım anlaşılmıştır
Hoşgeldiniz Gülten hanım. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Ben de sizi, sitemizin kadın kolları çalışmalarına ilişkin (bildiğim kadarıyla), bilgilendireyim. Üyeliğinizi yaparken "avatar resmi" diye bir bölüm görmüş olmalısınız. Buraya ister Sevil abla (smyrna), Birsen (beta izmir) gibi merdaneli, ister Arzu (arz_ul umman), Çiçek (morrigan), pek sayın moderatörüm Sennur (simendifer) gibi ayrı bir resimle kendinizi anlatabilirsiniz. Merdane resminin erkekler üzerinde daha etkili olduğu yapılan bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır. Ama bunu kullanmak şart değildir. Kadın kollarımızın avatarları farklı olsa da ortak çalışmaları bulunmaktadır. Bu çalışmaları şöyle özetleyebiliriz: 1. sitenin rengini mavi yerine pembe yapmak, 2. olmadı mor-kırmızı-pembe yapmak, 3. en iyisi pembe yapmak, 4. yok yok kırmızı yapmak, 5. azıcık içine mor atmak, 6. birlik içinde kalıp pembe yapmak. Önemli olanın nicelik değil nitelik olduğuna inanan kadın kolları çalışmalarında sizi de görecek olmanın mutluluğu ile bir kez daha hoşgeldiniz diyorum. :