merhaba , gurol abı bende sızlerle bırlıkte bılgılerımı paylasmaktan cok memnun olurum beşikdüzü cok hoş bı yer benım orayla ılgılı cok komık bı maceram var bı gun anlatırım ..... slm ,mujdat abı bu forum bencede sadece balık avcılıgı ıle ılgılı olmaz cunku avla avla nereye kadar ... onlara bakmak onları ıncelemek arastırmak gerek ben balıkları avlamaktan yan deılım.daha cok canlıları korumak ve neslını devam etmelerını saglamk gerek avlanmayıda neslı fazla olanlarla yapmak gerek tıgını dusunuyorum ... balıklar benım ayrı bı dunyamda yasıyorlar cok ılgınc canlılar sızlerle bılgılerımı paylasırım elbatte ... sızlerı tanımak guzel saygılarımla hosbulduk alı abı bılgı paylasıldıkca deger kazanır...
Yönetici arkadaşlar Ben bu konuya bir mesaj yazmıştım. İçeriği " Küllüm yalan " dan ibaret olup 2 kelime + 1 simileden ibaret 2,5 kelime ile kısıtlı idi. Bildiğin ne var kardeş? diye niye sormadınız da neden sildiniz mesajımı?
Zeynep kardeş hoş geldin..umarım iyi vakit geçirirsin burada.. Teorik/akademik bilgi için senin okul kütüphanen zaten bir derya kaynak.. Pratik ve uygulma da burada bir derya kaynak günü geldiğine seninde paylaşacak çok şeylerin olacak... kolay gelsin
Bildiğin ne var usta ben sordum işte Mesajın 3. sayfa 30. mesaj yerinde duruyor silindiğini görmedim veya ''Şeytan aldı götürdü satamadan geri getirdi'' galiba
Aramiza hosgeldin Zeynep... Mersin su urunlerinden mezun bir arkadasim var benim de, hatta buraya da uye olacakti ama ne yapti bilmiyorum... Keyifli paylasimlar.