abi o zıpkınların boyu ne öyle.hangi balık için kullanılyo acaba köpekbalığı için falan herhalde..........
dapiran hoş geldin erkin arkadaşımız zıpkında biraz kendini aşmış birisi av fotoğraflarını daha önce galeriye yollamıştı hikayeleriyle beraber, eski galeriden alıp ekleyeceğim şimdi, özellikle akya avı gerçekten bakılmaya değer.
saol. sen gelde bi deniyelim bakalım fucilie yi nasıl atıo elbisede war buldum arkadastan hafta içi gelebilirsen gideriz yüzmeğe
Erkin ben işlerden hafta sonu gitmeye vakit bulamıyorum sen kalkmışsın hafta içi gel diyosun.imkansız gelemem...
evet galeri için daha düzenlemeler bitmedi o yüzden devre dışı kısmetse bu hafta içinde bitecek önümüzdeki hafta kullanıma açılır büyük ihtimal. Sendende ayrıca yeni akya rekorları bekliyoruz görüşürüz.
USTA İŞİ DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR AKLIMA , depiran gercekten muhteşem zıpkınlar, allah sana her zaman nasibinle versin, avlarını sabırsızlıkla bekliyorum, iyişallah bir gün beraber av yaparız
Erkin güle güle kullan yeni zıpkınını Dilerim harika avlar gerçekleştirir, bizlere de yeni fotoğraflarını gönderirsin...