arkadaşlar 75lik power point nasıl acaba daha önce yzdım ama cevap alamadım eğer imzadan dolayıysa nasıl olacağınıda bilmiyorum lütfen yardımcı olun ayrıca tüfeğin performansı nasıl acaba tşk
İmza konusunda yardımcı olabilirim. Profil ayarlarında " Mersinli" diye yazdığın yere adını, yaşını (ya da doğum yılını) ve Mersin diye yazarsan yeterli olacaktır. Zıpkın konusunda bilgisi olan arkadaşlar eminim yardımcı olacaktırlar. iyi paylaşımlar.
Nasıl bir alanda dalış yapacaksınız? Kayalık bölgeler mi yoksa daha çok kumluk dipte yatay veya dikey atışlar için mi kullanacaksınız?
Arkadaşım ben ve sitede birçok arkadaş zıpkıncılıktan pek anlayamıyoruz. Yoksa bu sitedeki arkadaşlar son derece paylaşımcı ve samimidir.
Arkadaşım ben 1 yıldır powerpoint kullanıyorum fakat ilk aldığımda lastiği çok sertti ve atışlarımda sapma vardı daha sonra OMER 18 lik lastikle değiştirdim ve üzerine şiş kanalı taktım şimdi canavar gibi attığımı vuruyor
Akdeniz için kendi kulladığım sistemleri aşağıya yazıyorum. 130 cm gövde (aliminyum) 160 cm 6.25 inox şiş ip palamut 32 cm 18 mm lateks lastik Makara + 70 m 1.2 mm ip 115 cm gövde (ahşap) 150 cm 6.5 mm güldikeni inox şiş 20 mm çevirme lastik ip palamut Makara + 70 m 1.2 mm ip 100 cm gövde (karnn) 140 cm 6.25 mm inox şiş 24 cm 18 mm lateks lastik Mafsallı palamut Makara + 50 m 1.5 mm ip ......... ...... .... .. .