yer turna gölleri sahurda yola çıktık çok sis vardı hava kapalıydı bu bizim avı etkiledi ama yinede boş dönmedik büyük turnayı 5 numara mepsle yakaladım büyük turna mepsi kıyıya kadar takip edip atlamadı ben bunu görünce mepsi sudan çıkarmadım biraz bekledim o anda büyük bir hızla yeme atladı yani balıgı tam bir metre önümde yakaladım ama turnanın yeme atlayışını görmeniz lazım yakalandıktan saniyeler sonra büyük 58cm kücük 44cm gölden bir manzara ]
turna olsun 250 gr eksik olsun.....turna avında en çok meps çekmeyi severim,biraz sert gelir. eline sağlık mesut..
Allı turnam bizim ele varırsan Şeker söyle kaymak söyle bal söyle Gülüm gülüm. Kırıldı kolum, Tutmuyor elim, Turnalar hey. Ah gülüm gülüm. Yar gülüm gülüm. Kız gülüm gülüm. Turnalar hey..........
arkadaşlar bu gölün nerde oldugunu sormazsanız sevinirim çünkü bizi bu göle götüren ferit abimiz bugölün yerini kimseye söylemeyecegimize dair bize söz verdirdi.İnanın bu yüzden söyleyemem zaten size açık söyleyeyim bu gölü bilen biri olmadan bulmanız neredeyse imkansız tarifle falan bulunacak bir yer degil ormanın tam oltasında arabayla biryere kadar gidiyorsunuz sonrası yürüyerek.
tebrikler güzel balıklar tutmuşsun. ayrıca referans olarak sigara veya içki şişesi kullanmadığın içinde tekrar tekrar tesekkürler. malım...Ramazan ayı,oruçluykene insanların canı falan çeker