Avlak:tayakadın-ist kazıklı göl Kullanılan yem:silikon,5 numara meps , normal turna kaşıgı Avla ilgili bilgi: Sabah 06:30 gibi avlak alanımıza vardık müthiş bir sis tabakası vardı göle biraz daha yaklaşınca bizim devamlı avlandıgımız bölgede başkalarının bulundugunu gördük biraz daha ileriye gittik hemen takımları çıkarıp at çek yapmaya başladık gelen turnalar hep limit altı hepsi suya iade edildi sonra ufak bir kahvaltı yaptık tekrar işe koyulduk bu gün şans bize fazla gülmedi sebebini sorarsanız yine geceden göle ağlar döşenmiş sis biraz kalkınca hemen toplayıp gittiler biz bu adamlara ne desek ne yapsak laftan sözden anlamıyorlar gece gölü talan edip gidiyorlar neyse allahlarından bulsunlar ne diyeyim .Kayda deger iki turna yakalandı büyük olan yeni aldıgım turna yavrusu şeklindeki silikon yeme geldi (bu silikonu tavsiye ederim bayaga iş görüyor ) öteki turna 5 numara mepsle yakalandı.Hava çok ısınınca fazla takılmadık geri döndük artık büyük turnalar bir dahaki sefere.hoşcakalın gölden birkaç kare yakalanan balıklar
tebrikler mesut kardeş turnalar fena sayılmaz be kardeşim keşke pilakalarını alıpta jandarmaya bildirseydin yazıktır kazıklı gölü biliyorum ufacık bir yer oradaki balığı ağla toplayınca geriye ne sazan kalır ne yayın bu arada manzaralar süper ha diğer göl neresi orayı çıkartamadım
tebrikler mesut abi abi tayakadının ordaki göle biz giremedik...ocakların içinde onlarca göl var bir tane büyükçe bi göl vardı ama araba giremez diye gitmedik 4x4 ü olan varmıııı
tebrik ederim,fotoğraftaki yosunlu yerlerde oltayı taktırmadan ,at-çek yaparak balık tutmak ustalık ister,afiyet olsun...
Tebrikler Mesut, güzel bir gün ve güzel bir av olmuş, bereketli avlar dilerim. Keşke ölçü de verseydin Sanırım karın bölgesinden çekildiği için öyle görünüyor.
mesajlar için herkese teşekkür ederim, arkadaşlardan birisi balıkların rengi ile ilgili tespitde bulunmuş dogrudur büyük gölden yakalanan turna açık renkli oluyor ;hemen yanındaki ufak gölden yakalanan turnalar ise biraz siyah oluyor sebebini bilmiyorum