öncelikle herkeze selamlarr... babamın ani kararı üzerine saat 13.00 civarı eksiksiz bütün malzemeleri hazırladıktan sonra çıktık yola saat 14.30 da avlagımıza vardık,hazırlıklar tamamlandı bot,motor,akü,kamışlar kepçe ve biz.... çıktık suyun üzerine daha önceki avlarımızda verimli olan bölgelere geldigimizde zıpkıncı abilerimi gördük saglık olsun kısmet diyerek başladık atçek'e.hava kararana kadar 7 adet turna ile arabanın yanına döndük...karnımız acıktı dururmuyuz.hemen başladık pişirmeye çadır ve sofra kuruldu işlem tamam güzel bi turna ziyafetinden sonra mehmet kaptan aldı sazı eline bırakırmı saz söz mühabbet bırazda uykudan sonra hava aydınlandı dogru suya.. öglen vakitlerine kadar limit altı balıklar adeta gölde sadece bizim yemler kalmışcasına atladılar... geliyo... hooop kepcede..sev..geribırak taktigi,saat 1 gibi bölge degiştirmek için motoru çalıştırdık,bende salladım arkadan gümüş renkli kaşıgı biz önde o arkada ilerliyoruz kamış agırlaştı birden abi dedim durdur... kamışı yokladım baktım bi sag, bir sol kafa darbeleri.. abi dedim geliyo kaşıgı nasıl yutmuşsa çıkmasının imkanı yok... 2-3 dk yorduktansonra hoop kepçede... bota aldık.. devam ediyoruz baktım o korkunç ses pıssssss .botta küçük delik var, abim emre dedi nasılolsa balıgımızı yakaladık,sporumuzu yaptık,sitres attık hadi dedi gidelim direk sudan çıktık eşyalarımızı topladık hadibakalım ver elini ankaraa... ilk gündeki balıkların fotolarını çekemedim çok acıkmıştık... buda yakaladıgımız turna,, kilosunu ve kaç cm. oldugunu bilmiyorum eve dönüşte hediye edildi... saygılar... herkeze rast gele... Shot with KODAK EASYSHARE CX7300 DIGITAL CAMERA at 2007-07-10
Balık zaten ben buyum diyor ne ölçü ne kilo istiyor. Tebrik ederim yine her zamanki gibi döktürmüşsün.
Shot with KODAK EASYSHARE CX7300 DIGITAL CAMERA at 2007-07-10[/QUOTE] Hem avciliginiz,hem ahlakiniz, hem de bu paylasimi bu kadar guzel bize sundugunuz icin size cok tesekkur ediyorum. "Donerken bunu yakaladik" demistin di mi? Doga sana " sen guzel adamsin, gitmeden odulunu almayi unutma" demis... Balikciligina iltifat etmis. Kal saglicakla degerli dostum.Dahasina rastgele.
herkeze güzel yorumları için teşekkürederim,, inşallah sizleride en yakın zamanda kucagınıza sıgmayan bir yakışıklıyla görmek isterim... yalnız benim bir sorum var tatlısularda zıpkınla balık avcılıgı serbestmidir? aslında araştırmadım merakımdan soruyorum bilen yada bu teknigi kullanan abilerimden yardımlarını bekliyorum... saygılar herkeze rast gele...
Bildiğim kadarıyla zıpkınla avcılık tatlı sularda yasak Paylaşımın için teşekkürler Güzel av olmuş tebrikler
Yasaktir Emre'cigim. Bahsi bile yasaktir... Senin gibi avci sirkuleri bastan asagi incigina cincigina okumali, bilmeli.Yapacaksin degil mi? Ben seni coktan soz vermis saydim. Kendine iyi bak degerli dostum.
hüseyin abi ilk boş zamanımda okumak ne kelime ezberlicem söz.... bilelimki yasak yapılan avlara karşı çıkalım.yorumlarınız için teşekkürederim.