TARİH :04/08/2007 KATILIM :BEN(YÜCE35)VELİ(35TİLKİ)İLKER,MURAT AVLAK :ÇEŞME ILDIRI YEM :SÜLÜNES Çarşamba gününden yapılan planlar neticesinde cumartesi sabahı mordoğandan tekneyle balığa çıkacaktık.her şey ayarlanmıştı.sabah 4 te eiple buluşup yola koyulduk.güzel bahçeye uğrayıp yemciden yemlerimizi aldık ve tam yol ileri.balıklı ovada kısa bir kahvaltı sonrası mordoğandayız.hav patlak.tahmini 5 civarı.limanda bekleyen diğer balıkçılar çıkıp çıkmama arasında kalırken biz gözümüzü karartıp çıkıyoruz.ama olacak gibi değil.açık denizin dalgaları üzerimize tokat gibi düşüyor.yok yok olmayacak,geri diyoruz kaptana.limana döndüğümüzde hepimizin yüzünde şaşkınlık ve sevincin karıştığı bir görüntü var.şükür diyoruz ve yeni planlar yapmaya başlıyoruz.ben hala tekneden avlanma taraftarıyım.ama çoğunluk karadan yana.hadi o zaman deyip balıklıova tarafına doğru gidiyoruz.oltalar suda,vuruşlar çok küçük,tatmin edici değil.bide gerence tarafını deneyelim diyoruz.buradada umduğumuzu bulamıyoruz.umutlar yavaş yavaş tükenirken son bir tekneyle balığa çıkma teklifinde bulunuyorum arkadaşlara.tamam diyorlar.düşünüyorum gerence tarafında hiç tanıdık tekneci yok.sonra aklıma mutlu(bmutlu)hocam geliyor.arıyorum hemen ve durumu anlatıyorum.bana gerence tarafında değilde çeşme ıldırı tarafında ayarlayabileceğini söylüyor sağolsun ve yüzümüzde tebessümlerin oluşmasını sağlıyor.tekneciyle yapılan telefon görüşmelerinden sonra koyuluyoruz yola.hava buradada patlak ama mordoğan kadar değil.vira bismillah deyip açılıyoruz.ilk yer,ikinci yer derken son olarak pınarın balık çiftlikleri yakınına bir yere demirliyoruz.ve iyide yapıyoruz.bir,iki,üç derken gerisi gelmeye başlıyor.nasip diyorum kendi kendime.nereden nereye.nasip işte............
Eh orası senin burası benim deyip bayağı bi gezmişsiniz. Ama sonunda gezdiğinize değmiş arkadaşlar. HAdi afiyet olsun, yarasın.....
Murat tebrikler kardeşim Allah muhabbetinizi arttırsın ellerinize sağlık Senin raporlarınıda görmek ayrıyetten sevindirdi beni teşekkürler.
Tebrikler Murat..Bende haftasonu o taraflarda kamp yaptım..baya bi tatmim oldum..Link asagıda.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=12654
Tebrikler Murat dostlugunuz muhtesem. Avinizda maasallah gayet guzel.Dahasina rastgele. Paylasimlarinizi bekleyecegiz...
abi allah daim etsin.şansınız hep böyle bol olsun.güzel balıklar.uffff o gopesleri kızgın yagda iyice bi kızartçan üzerine sarımsalık yogurt allaaaaahhhhh yemede yanında yat valla.
Tebrikleriniz için teşekkur ederiz o gün hayatımızın en güzel ve heyecanlı anlarını yaşadık adranelin hat safhadaydı ama akşam en son o rakıyı açıp yemeğe başladığımız zaman dedik ki bu kadar şeye değmiş.
Tabrikler arkadaşlar, maşallah balıkları toplamışsınız... Çok güzel zaman geçirmişsiniz. Muhabbetiniz de güzel... İnşallah daha iyileri de olur, rast gelsin.
yer ve zaman güzel balıklar tebrik ederim sizi baya uğraştırmışlar yani kendilerini baya aratmışlar sizde iyi bulmuşunuz çabalara değmiş. sonrası zaten söylencek bişi yok sofra kısmıda harika. saat kaçsıraları çektiniz bu çupraları birde eğer yanlış olmazsa yer konusunda biraz tarif istemem mümkünmü nasip olursa bende o tarafa gitmeyi düşünüyorum çupra için şansımı denemeyi birde sününesten başka yem kulllandınızmı acaba yardımlarınız için şimdididen teşekkür daha iyi avlar nasip olur inşallah rastgeleeeeeeeee balıklar büyük geleeeeee
özgür kardesim ingiliz adası diye bir adanın açıklarında tuttuk balıkları. Sülünes kullandık yem olarak ama mamunu tercıh etmenı tavsıye ederım.
teşekkür saol kardeşim yer için nasip olursa bu hafta c.tesi akşam balığı için biyere gitcez gece de ordan ıldırıya geçip pazar günü sabah suyunda dediğin yeri denicem inşallah bize de şans güler. o tarafa gitcek olursanız görüşürüz belki bizde bot var motorsuz kürekle denizde cebelleş olan bir grup görürsen o bizizdir kardeş kendine iyi bak. iyi iri ve neşeli avlar herkese