Saat 6:00 gibi avlağımıza vardık.İlk önce bir keşif yaptıktan sonra bir yere yerleştik.Hemen oltalarımızı hazırlayıp suya attık.Atar atmaz şamandıralarda kımıldamalar başladı.Ama oynayan balıklar gümüş balıklarıydı.Onların olması büyük balık yakalama şansımızı azaltıyordu.2 tanede dip oltası atmıştık.Biz beklemeye devam ediyorduk.Osırada bir zil şangır şangır oynamaya başladı.Hemen koşup oltayı çektik.Küçük bir aynalı geldi.Hemen suya iade edildi.Küçük olmasına rağmen zili çok şidettli sallamıştı.Şamandıralarla küçük balıklar oynamaya devam ediyordu.Umutlarımız iyice tükenmeye başlamıştı.Akşama kadar 6-7 tane gümüş balığı yakaladık.Onlarıda suya iade ettik.Büyük umutlarla gittiğimiz avımız böyle sonuçlandı.Her ne kadar üzüntülü olsakta bizim için güzel bir hava değişikliği oldu. Kullanılan oltalar:6 şamandıralı,2 dip oltası Yemler:Solucan ve ekmek Avlağımız Shot at 2007-08-06 Shot at 2007-08-06 Shot at 2007-08-06 Shot at 2007-08-06
ben ilk balık avlamaya başladıgım zamanlarda o gümüş balıkları beni çok kandırdı ben tam heyecanlanıyordum balık vurdu diye sonra bir bakıyordum hiç bişey yok.ama artık ögrendim
Tatlı suda hele bir gölde hiç avlanmadım.Eminim çok güzeldir kıyıda oturup beklemek ama merak ettim yakaladığınız gümüş balıklarıyla bırakma yapsanız bir şansınız olmazmıydı? Bu arada resimler çok güzel
balık olmasada manzara çok güzel. ordaki sakinlik birçok insanın hasret kaldığı yerler tadını çıkarın bol bol.....
Karagöl'ün güzelliğini bildiğim için harika birgün geçirdiğinize inanıyorum.Orada balık azalsada yine de piknik yapmak için çok güzel bir yer.
Arkadaşlar manzara süper yalnız takıldığım bir şey var hiç yemleme yapmadınızmı yemler sadece solucan ve ekmekmiydi ne biliyim mısır küspe vs kullanmadınızmı ?
Yemlemeyi yine ekmek ve hamurla yaptık orda bildiğim kadarıyla mısır ve küspe iş yapmıyor.............