07.07.08 yayın ve sazan KIZILIRMAK

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında fth06 tarafından paylaşıldı.

1. fth06

fth06 kenan

En İyi Avı:
    10 kilo yayın
    arkadaşlar doğrudur balığı yakalayan benim bende geçen sene birinin tatlısu kefali diğerinin bekir balığı olduğunu öğrendim.Ancak tırıvırıya karşıyım kesinlikle kullanmam tırıvırıyla yakalamadım elle yakaladım.bu nasıl oldu da kzılırırmak gibi akan suda yuvadan yakaldın diyebilirsiniz domates bahçelerinin sulamak amacaıyla ırmağın yanında akmayan suyun durgun olduğu bir gölet vardı oradan kaçarı olmayan bir kayanın arasından elimle çorapla yakaladım.hepinize iyi günler dilerim.yarında yakaladığım 44 cm bıyundaki sazanımı görürsünüz.fotolar yarına

2. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    biyikli olani bilirim,lezzetsiz diyen arkadaslara;benim cocuklugumda en cok yedigim caybaliklarindandi,biz hamsi derdik,maalesef kucukleri lezzetlidir,12=13cm alti.misir ununda kizartip kilciklari ayiklanmadan yenmeli,tabiiki kucukken kimse bize limitden yasaktan,yumurta zamaninda bahsetmedi..

3. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    1. resimdeki sazan 2. resimdeki balık bekir balığı yayın balığı olmadğını biliyorum.

4. serdarim83

serdarim83 birzade

Favori Kamış:
    alba star 3233
    Favori Makine:
    alba star milenyum70
    En İyi Avı:
    sazan 8.75 KG
    yakaladığın yayın balığı değil. iç anadoluda bu benekli bıyıklı balığa kaya balığı deniliyor arkadaşlar

5. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    1. balık tatlı su kefali 2. balık ise bekir diye biliyorum en azından ben yakaladğım zaman onlardır diyorum. bu arada kızılırmakta elle balık tutmam vay canına büyük yetenek ve güç ister