07/EYLÜL/2013 BAKIRKÖY LÜFER AVI (Alico&Boğaç&Deniz)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Ali Abi tebrikler. yeşilköy kıyıdan başlayalım mı denemelere yavaş yavaş .senin fireler de kıyılar bize nasip olur :)

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Ali abi bu lüfer hayvanini çekerken havada parende attiranlar var :D Balik yarisi suda yarisi havada debelenerek geliyor falan.
    Bize büyüklerimiz lüferin sirt yüzgeci sudan çikmayacak ve tek hamlede çirpinmaya firsat bulmadan sudan alinacak derdi.
    Tebrikler tüm ekibe

3. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Abi bütün ekibi kutlarım darısı başımıza:)

4. PAŞŞA

PAŞŞA Remzi

Favori Kamış:
    Vega Potenza Supercore,Lineaeffe Fury Caster
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast Z 5000,Ryobi AP Power
    Tebrikler Ali kaptan daha irileri rast gelsin...:p

5. gdilbaz

gdilbaz GÖKHAN

Arkadaşlar istavriti fleto keserken nasıl bir bıçak kullanılıyor.balığı zedelemeden en iiyi nasıl kesebilirim?

6. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bende diyorum abi nerelerde kayboldu bikaç gündür forumda yok.:) Abi maşallah devamıda iyi olur inşallah rastgele...

7. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Soner Merhabalar

Adalar haberleri maalesef pek iyi değil tuzla sığlıklarında biraz biraz geliyor balık ama kafi değil oda. Yerli balık meralarda ancak ne oluyorsa oluyor zannederim yemi bol olduğundan durmak bile istemeden açılıyor gidiyor gibi. Durum bugün itibariyle iç açıcı değil gibi. beklemeye devam.

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Eyvallah Ceyhun

bende sizleri özledim yapalım en önceliklisinden bir buluşma Lüfer diye diye bakalım kendimizi üzmeye başladık yine

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Sağolasın Sabri
    Hepimize rasgelsin inşallah.

10. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Üstad şu akış balığı bi gelsinde hayırlısıyla gerisi kolayda gelemiyor maalesef. yer gök palamut dolu akıp geçmedide hala. oyalanıp duruyor meralarda

11. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Mehmet zaten o son kaldırış yokmu işte hep o anda gidiyor zaten. hele hele kurşunu alırken içeri yapıyor son hamlesini doğru denize nedense bende hep merak ediyorum hiçmi içeri düşmez bu hayvan hep küpeşteden dışarı bir kerede içeri atla mübarek ama yok

12. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Sağolasın Berkan

Beklemekten yine çok fazla yorulacağız galiba dene dene nereye kadar bakalım.

13. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Sağolasın Kenan

Sen etme bari. ben fire vermem Boğaç verir o yüzden onada çok balık vurur genelde. ona vuran balık bana vursa ki vurmasına gerek yok koklasa alıcam yukarı ancak işi biliyor hep ona gidiyorlar işte.

Yeşilköy bu hafta sonu başlanır herhalde. Bakırköy önündede akşam üstleri bir hareket oluyor genelde

14. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Aynen Roy

parende attıranlar, burgu salto hatta hatta geri geri kuyruk üstünde yüzdürenler. ne istersen var adı lazım değil biri benim av partneri Malum insan Boğaç bey.

Büyükler her zaman doğruyu söyler. ben balık çekerken arkadaşa başka kelimelerle anlatmaya çalışıyorum duygularımı işe yarasa gam yemeyeceğim.

Adı Üstünde Roy dinlermi hiç LÜFER HAYVANI bu....

Sevgiler.

15. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Sağolasın Mert

Darısı hepimizin başına inşallah.

16. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Sağolasın Remzi

darısı başımıza hep beraber olsun inşallah

17. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Bıçak keskinmi keskin. kalın fleto bıçağı olmalı ve yem keserken her zaman bilenmeli yoksa ya fazla keser yada yemi mahveder..

18. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Yakup denemelerimiz tüm hızıyla devam ediyor bakalım birkaç güne kadar patlatırız bombayı ama daha gelmedi işte beklenen balık hayırlısı

Hepimize bol bol rasgelsin.

19. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    09/Eylül/2013 raporu

Saat 18:00-19:30 arası denemelerimizde suya atılan yemler aynı şekilde ellenmeden yukarı alınmıştır Tutulan balık adedi maalesef sıfırdır. Yarına Allah kerim.

20. Gargadar

Gargadar Burak

Tebrikler abi, daha iyi avlar nasip olsun diyecegim ama zaten daha iyi avlarini izleyecegiz hep beraber imrenerek :)

o takla, parende attiranlar grubuna ben de üyeyim vallaha. artistik cimnastikte madalya alir benim lüferler. hoplata ziplata cekiyorum genelde.