08.03.09 Karaman Gödet Baraji Gökkuşagi Alabalik Avi

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Celalettin70 tarafından paylaşıldı.

1. simendifer

simendifer Sennur

Ne mesaj yazmışım yahu. :)

Konu sahibi de, konu yasal değil diyenler de bana kızmış. O zaman ben kime yazmışım bu mesajı?

Celal bey, siz beni yanlış anlamışsınız. Ben sizi yalancı çıkarmış falan değilim. Ben 9 kamış saydığımı, bunun üzerine de sizinle özelden görüştüğümü ve 8 kamış kullandığınız cevabı aldığımı belirttim. Aksi net olarak ispatlanmadıkça da konu sahibinin beyanı doğrudur dedim. Fotoğrafları koyma nedenim ise, 12 kamış sayan arkadaşlara, işaretleyerek benim 9 kamış saymış olduğumu ama geride kalan kamışların, daha önceki fotoğraflarda gördükleri kamışlarla yer değiştirmiş olabileceğini göstermek içindi, sizi yalancı çıkarmak için değil. Rica ediyorum mesajımı yeniden okuyunuz. Sizin dediğiniz şekilde olsaydı, Hakan arkadaşımız da mesajımın altına mesaj yazıp bana katıldığını ve tebliğe aykırı bir durum olmadığını belirtmezdi sanıyorum.

Ben sert çıkışlarla raporlarda hesap sorulmaması gerektiğini, yasal olmayan bir durum olduğu söyleniyorsa da ispatlanması gerektiğini söylemeye çalıştım. Bir tek iğne sayısında problem olduğunu ama bunun da sakin bir üslupla yazılarak belirtilebileceğini ve anlaşabileceğimizi söyledim. Nitekim siz de bu konuda bilginiz olmadığını, hatalı davranmış olabileceğinizi ve bununla ilgili olarak özür dilediğinizi belirtmişsiniz. Bu durumda herhangi bir sorun göremiyorum ortada. Neden bu kadar sert bir tepki ile karşılaştığımı anlayamadım.

Siteye iş yerinden giremiyorum. O nedenle ancak böyle arada yazabiliyorum. Mesaj yazılır ise, ne zaman cevap verebilirim bilemiyorum o nedenle. Lütfen kusura bakmayın.

Son düzenleme: 18 Mart 2009
  2. Celalettin70

Celalettin70 Celalettin ALTINBAŞ

Favori Kamış:
    ALba Star Leader.
    Favori Makine:
    ALba Star ALfa 60
    En İyi Avı:
    16,212 Kg Pullu Sazan .
    Ben 8 olta var diyorum . ben ne yalan soyluyorum nede kimseyi kandirmaya calisiyorum ve bu vakitten sonrada sukadar olta var diyen arkadaslara aldırmıyorum artik ozurdilerim ..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 21 Mart 2009
  3. WaHSi70

WaHSi70 halil bezmez

Favori Kamış:
    klasik dip oltası
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan,1.750 gökkusagi alabalik
    iyi aksamlar

uf bir bardak suda fırtınalar kopmus bir hafta gelemedim siteye neler olmus neler arkadaslar 8 olta var dogrudur ben sahsen biliyorum resimler yanıltabilir sonuc isterse 30 olta olsun önemli olan tutulan balık sayısı degilmi limitlere uygun sayıda balik tutulmus celal kardesimde tam net anlayamamıs elestirileri biraz daha aciklayici paylasım yapsaydı bu tartismaya gerek kalmazdi neyse sonucta kötu havaya ragmen guzel av olmus bazen bu sekilde kucuk anlasmazlıklar olur celal kardes takma kafana herkes simdi evde baliga gidemiyor stres yapıyor forum okuyup cevap yazıyor tebrik edende olacak elestirende önemli olan her turlu elestiriye acık olmak sabırlı olmak bundan sonra 15 hazirana kadar boyle eski fotolara forumlara bakip avunacaz

4. mehmetcay

mehmetcay

Şimdi dikkatimi çekti ve gözucuyla konuyu okudum...
    Burada yegane gerçek kişinin beyanıdır ister beğenelim, ister beğenmiyelim. Ama beyan yanlış diyenler çıkacak, İşte mekanizma o zaman çalışmaya başlıyacak, konuya yazmadığımızda mekanizma işlemiş olacak. Peki aynı şekilde davranış sergileyen olursa ne yapılacağın cevabı ise. Uyarılmaktır...1 uyarılır 2 uyarılır kişi devam ediyorsa, o zaman derlerki bu işi bilinçli yapıyor ve gereği o zaman yapılabilir.

Burada ise 4 arkadaş 8 kamış ile av yapmış bir miktar balık almış ve ÜZÜLMÜŞ işte o üzüntüyü kendi içimizde yaşamalıyız ve bize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi, Başkasınada yapmamalıyız.

Zor bir dönemden geçiyoruz...

Geçen bir toptancı aynen şunu dedi.
    " eskiden işler durduğunda millet balığa giderdi, şimdi ise parasızlıktan balığa bile gidemiyor"

Bir birimizin amiri, memuru değiliz bu sadece bizim oyun alanımız ve oyunun ismi "amatör balıkçılık" Sevgilerle.

5. Celalettin70

Favori Kamış:
    ALba Star Leader.
    Favori Makine:
    ALba Star ALfa 60
    En İyi Avı:
    16,212 Kg Pullu Sazan .
    Tesekkur ederim arkadasLar digerleri gibi yargisiz infaz yapmadan guzel bir uslupla konuyu dile getirdiginiz icin ..
    Halil kardes bu arada sezon kapandimi dedin evet kapandi.. sezon kapanali avlaga gittinmi bilmiyorum ama vaziyet hicte oyle degil sezon kapanmamis gibi avlagin hertarafinda avci var ben bunlara avci degilde bohcaci dicem .. dogal hayat katilleri dicem vaziyet bu olmasina ragmen yetkilerden hicbir ses seda yok

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 22 Mart 2009
  6. WaHSi70

WaHSi70 halil bezmez

Favori Kamış:
    klasik dip oltası
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan,1.750 gökkusagi alabalik
    kardesim biliyorusun gökkusagı alabalık yıl boyunca serbest ama bizim göleti serbest mi ama adam dolu göletin basi

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 22 Mart 2009
  7. Celalettin70

Favori Kamış:
    ALba Star Leader.
    Favori Makine:
    ALba Star ALfa 60
    En İyi Avı:
    16,212 Kg Pullu Sazan .
    Serbest ama avlak dogal turler icerdigi icin 15 mart 15 haziran tarihleri icerisinde avlakta avlanmak yasaktir ..
    Ve oltaya sadece alabalik gelicek diye bir kaide yok kadifeler ve sazanlar ttutulmaya basladi ve tutanlarin sanmiyorum tuttuklari sazan yada kadifeyi geri salivericegini ..

8. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, bu konu ile ilgili tartışma sonlanalı çok oldu. Lütfen kişisel atıflarda bulunmadan, sadece rapor ile ilgili paylaşımlarınıza devam edin. Tartışmak istiyorsanız da lütfen özelden devam edin, bu konu yeri değil. Kişisel tartışmaya gidecek tüm mesajlarınız silinmiş olmakla birlikte, bu mesajımdan sonra yazılacak olanlar da silinecektir. Lütfen hassasiyet gösterelim. Teşekkürler...

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Celalettin, öncelikle avınızı tebrik ederim. Daha nice tadında avlar dilerim. :)

Raporunuzun tebliğ açısından temiz bir rapor olduğuna inanıyorum. Bu yönüyle olsa gerek, site yönetimiz de rapora bir müdahalede bulunmamış anladığım kadarıyla. ;)

Bu arada iğne konusunda da benim görüşüm şudur: Hakanbasar adlı üyemizin de dile getirmiş olduğu gibi bir amatör, Gökkuşağı alabalık avında dört olta ve her oltada 3 iğne olmak kaydı ile avlanabilir. ;) Bu açıdan fazla iğne sayısı için özür dilemenizin gerekmediğine inanıyorum. Madem dilemişsiniz, onun da bir zararı yok elbette. :rolleyes:

Selam ve sevgilerimle… :)

10. Celalettin70

Favori Kamış:
    ALba Star Leader.
    Favori Makine:
    ALba Star ALfa 60
    En İyi Avı:
    16,212 Kg Pullu Sazan .
    Eyvallah Kardes Cok Tesekkur Ederim .

11. Ronder

Ronder

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    3 kg civarında
    Soğuk ve keyifli bir av olmuş anlaşılan paylaşım için teşekkürler

12. Celalettin70

Favori Kamış:
    ALba Star Leader.
    Favori Makine:
    ALba Star ALfa 60
    En İyi Avı:
    16,212 Kg Pullu Sazan .
    Ronder Tesekkur ederim
    Bu arada balli abimizin Profiline dikkat etmemisim hitap ederken kardes diye hitap ettim arkadaslar beni uyarinca farkettim kendisinden ozurdiliyorum ..

Yinede Hepimiz Kardesiz : )

13. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    aynen..

Hiç önemi yok sevgili Celalettin, bilakis bu hitabın hoşuma da gitti. Ne de olsa hala genç (gibi) olduğu hissini yaşatıyor insana. :p

Kötü niyet olmadıktan sonra, kırıcı olmadıktan sonra, evet, “arkadaşlar uyarır.” Bazen tatlı, bazen ekşi ve hatta bazen acı. :rolleyes: ;)

Yine de inceliğiniz için teşekkür ederim, daha güzel avlara, rast gele. :)