Dün Babamın birgün önceden arkadaşından emanet aldığı botla Babam ve bir arkadaşı ile beraber balığa çıktık fakat hava çok rüzgarlı göl de çok dalgalı olduğu için botla girmeye cesaret edemedik o sırada orda olan babamın başka bir ardadaşının kayığına binip adaya geçtik ama hiç birşey tutamadan geri döndük rüzgar ve dalga bu haftaki balık avını berbat etti anlayacağınız bende birkaç fotoğraf çektim onları sizle paylaşayım istedim. Kayık yolculuğumuz... Çıktığımız küçük ada... Biz tutamayınca kayık sahibi vatandaşın ağla tuttuğu 3 balıktan ikisini afiyetle götürdük... Bu çardakta çaylarımızı içtikten sonra eve geri döndük
Mustafa kardeşim balığın olmadığı bir hafta da yine keyifli bir sohbet ve güzel bir yemek olmuş. İnşallah bir dahaki sefere avınız bereketli nasipleriniz büyük olur. Rastgele...
atalarımız boşuna dememişler 40 gün taban eti 1 gün av eti diye inşallah birdahakine av eti yersiniz bence genede güzel bir gün geçirmişsiniz saygılarımla
Her ne kadar balık tutamasakta güzel bi hafta sonu oldu İnşallah Allah herkese nasip eder tabi tutulmuş balıklarla beraber
Hemşerim hayırlısı olsun ,bir dahaki sefre inşallah.Bu hafta sonu Beyşehirdeyim kısmetse bi şansımızı deneyeceğiz Herkese rastgele...
Beyşehirde daha once avlandım ama misafir olarak bu hafta sonu plan yağacağız ancak nereye gitmemiz gerek ve hangi yem işe yarar sazan tutacağız. İnşeallah