08.11.2009 selimpaşa av raporu

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında fatih88 tarafından paylaşıldı.

1. fatih88

fatih88 fatih gümüşbaş

Favori Kamış:
    kıbrıs olta
    En İyi Avı:
    1 kg pisi,1kg mırmır
    +1000000
    bende 3-3,5 ay ordaydım,4 yaşından beri yazları,17 sene oluyo,yani,sabahtan beri anlatmak istedigimiz şey,belediyeyi kimsenin suçladıgı,yok,sadece biraz daha özveri istiyoruz,selimpasa güzel ve sirin bir belde,amaç onun degerlerini yaşatmak,ve korumak,o kadar,o resimdeki,tablo,haziran sonuna,temmuzun ilk haftalarına kadar öyleydi,pislik olarak,görüş sıfırdı,kimse haziran ayında pek denize girmiyordu,ne zamanki,çamuru,pisligi kestiler,görüş düzeldi,su temizlendi,tam herkes denize girerken, taki,eylülün ilk haftası sel olana kadar,nedenmi,tam 3 ay ordayım,ve dalışla ugraşıyorum,suyun nasıl oldugunu,tam olarak,benden daha iyi,kesin ve kimse bilemez,düzenli takip ettim,yosun konusunda sizle hemfikirim,koyun tam ortası,bütün pislik,en içte kaldıgı için bizde,ama sunuda unutmayalım,temiz denizlerde hiçbir zaman bu kadar yosun,pislik olayı olmaz,öncelikle bunu kabullenmek gerek,yosun,plankton denizanası marmarada çok,bu kirliligin nedeni atıklar,vede atıklar çok oldugunda,denizanaları,yosunlar,aşırı bir biçimde ürüyor,deniz yüzeyini dolduruyorlar,sebebi budur,saygılarımla...

2. fatih88

fatih88 fatih gümüşbaş

Favori Kamış:
    kıbrıs olta
    En İyi Avı:
    1 kg pisi,1kg mırmır
    selimpasanın birazda,1 sene önceki temiz,ve güzel çektigim en çok hoşuma giden fotolarını paylaşım,birazda,sandıktan,güzel resimler atıym,bizim sitedeki,ahşap iskele,küçük taş iskele yıkılmadan önce,orda kefal tutardım,buyrun iyi seyirler...
    buda yegenim,
    buda tahta iskele yıkılmadan önce,az mı kefal tutardım,o iskelede,sezlongtaki havluda benim,dalıştan eve dönüyorum..
    önceki sezondan,bir mırmır avım
    önceki sezon,bir pisi
    önceki sezon kefal
    tasaltında vurdugum,1 kg civarı kefal
    tahta iskelede tuttugum,onlarca kefalden,sadece 1 kez foto çektirmiştim,ah be
    keşke yıkmasalardı
    önceki sezon,baska bir pisi
    3 sene önce 45 lik yılmazla vurup,kaçırdıgım,ertesi gün suda yorgun yakaladıgım,büyük kefal
    yegen,tatlı bir şekilde,gözlüklerimle oynuyor
    buda,küçük taş iskelemiz,yıkılmadan önce,buradanda,tahta iskelede,kadınlar güneşlenirken,tas iskele boş olurdu,bizde degerlendirirdik,küçük iskeleden son bir foto,çektim,vede yıkıldı...
    anladıgınız üzere,burda yıllarım ve herşeyi,selimpasada tattım,benim için hayatımda önemli bir yer...

3. duzensizifade

duzensizifade Hüseyin

yakamozdan önce gelen derenin oralarda yosun çöküntüsü görmüştüm, bahçesinde helikopteri olan bir ev var oranın tam önü gerçekten bataklıktı kalan yerler yalıkentin, kıyıkentin önü gayet temizdi bu yaz. neyse ne canım :)

pisiler çok güzel fatih. hastasıyımdır dip balıklarının, pisi, kalkan, kırlangıç :) beklemeli av olduğundan ve bu balıkların gerçek yamyamlar olmasından ötürü onları tutmayı, çoğu gün hiç tutamasamda onların peşinde koşturmayı seviyorum eskiden beri. hava bozuk devam etmezse hafta sonu kalkan peşinde koşucam. rastgelsin bana :)

4. fatih88

fatih88 fatih gümüşbaş

Favori Kamış:
    kıbrıs olta
    En İyi Avı:
    1 kg pisi,1kg mırmır
    dedigin dogru bazen leş oluyo,bazen bakıyosun derenin ora cam,poyrazla,lodosa da baglı bir durum,ama bakalım bu sezon,inşallah güzel avlar olucak,mırmırla,pisi olsun yeter bana,mırmırı bir sene göremeyince,harbbiden acayip özledim,kırlangıç büyük az olyo,en büyügü,100-200 gr,çok ufak,atış yapmıyorum,bu sene piside azdı,koca sezon 2 tane aldım,tık yok,sel dolayısıyla,sezonu erken kapadık,bakalım,bu kış,kısmetse,paylaşımlarım olucak,inşaallah,sanada rastgele abi,inşaalah kalkan yakalarsın...

Son düzenleme: 11 Kasım 2009
  5. Lambukaci

Lambukaci Ercüment

Favori Makine:
    gold 60
    En İyi Avı:
    Lambuka 3.2 kg
    güzel avlar tbrkler:)