Hızlı saran makine denince... Bir de Emblem Pro'yu düşünmek lazım bence. Pek ucuz olduğu için belki soğuk bakılabilir gerçi.
Belkide ben Adana da olduğumdan demişimdir.Mükemmel misina sarımı var.Bu arada çok muntazam,hassas ve sık misina saran makine hangisi.Yani bir turda kafayı bitirmeyecek.Makara gibi saracak. Var mıdır böyle bir makine
SHIMANO AERO TECHNIUM 10000 MGS XS-B 9XSA-RB+1 BB 4.3:1 TUR (MAGNESIUM). Peki bu makine için ne dersiniz.
Hafta sonu shimanoyla 30 Cm bir şey çekiyorum. Kah geri kaçırır, kah atlar. İçim cız ede ede aldım balığı. Ardından bilmem kaç senelik daiwa. Çekilen balık öncekinin 70 Cm olanı. Ne yük, ne bir şey, vinç mi desek, saat mi bilemiyorum. Shimano vs elde kalan dandik makineleri referans almayın. İyi makina, bozulmaz. Velev ki bozulsun, emin ol ki parçasını vs daha kolay bulursun
Sanki Distrübütörü varda parçayı temin mi edebiliyorlar hala istenen parçaları aylar olup bekleyenler var. Valla kim ne derse desin Cengiz balıkçılık bu konuda tek.
Sen Shimano mu kullanıyorsun Serdar ? :laughing: Bak seeeeen, millete aldırmaz, kendin gizli gizli kullanırsın. hihi hihi Olacağı buydu zaten. hihi Alemsin vallahi.
Sen benim hiç şimanovum yok, hiç kullanmadım, kullanmam dediğimi gördün mü? Ama için rahat olsun. Shimano da Daiwa'da benim değildi şahsen. Ama 3 turda bir geri kaçıran biomaster'in ikizini denize atmakla nasıl isabetli bir iş yapmış olduğumu yeniden farkettim.
Satana kadar böyle söylenir. Sonra mesela bir kamış alınır. Az buçuk değil, bilmem kaç bin TL. Bu kamışlardan da baya bir kaç arkadaş alır. Hemen hepsi, aynı şekilde, aynı yerden, defaten kırılır. Sonra denir ki, "Amanda bu kullanıcı hatası..." Kamışlar elde kalır. Eğer bu bir kıstassa, alınacak tek araba şahin yada toros olurdu, hiç bir aklı başında kişi de mercedes, bmw filan almazdı, haksız mıyım?
Pardon Serdarcığım, vallahi öyle bir beyanın yok ! Ha bir ara yazmıştın, '' Hepsini sevmediğim kişilere dağıttım ve birisini de denize attım '' demiştin. Atmasını seversin sen. :thumb: O bahsettiğin makinanın sahibinin bir bildiği muhakkak vardır. Vardır ki o makinayı kullanıyor. Değil mi Serdar ? İstersen sor.
Sordum da zaten. Makineleri bakıma yollamış, bunu söyledi. Bu ara gelecekmiş, kurtulacağız bundan dedi.
Olabilir tabi, ne de olsa bakım vs. dediğin zaman, şimanovdan daha iyi iş görecek alba falan gibi tonla makina var piyasada.
değmez... bence bu kadar fazla para vermeye değmez....mesela ben bu sene 135tl DAM quick makine aldım ve kullanıyorum makinaya için ısındı, yanımdaki arkadaş atıyorum 30tl'lik makine kullanıyor..o makinayla lüferi kolaya çekti.. bizde baktık....seçim senin