Herkese merhaba ,Pazar sabahı 8:00 da kaltım herkesi topladım ,5 arkadaş yola düştük.Önce sabah kahvaltısı ve alalbalık için bir dere ye gittik 1-2 saat uğraştık ama tık yok.( ağlarla boşaltmışlar dereyi en büyük balık 4-5 cm :( )Yola koyulduk yarım ssat sonra gölete vardık.Canlı yem yakalamk için bir saat kadar uğraştık.Göl çok sazlık olduğu için at çek yapmak çok zor.Ama canlı yem yakalayamadık malesef.Bot mot falan derken saat 5 oldu ve yorulduk moraller bozuk :) Günü kurtaralım şeref golu arkadaşlar falan derken silikonları feda etmek bahasına at çek yapmaya başladık.4 yada 5 inci çekişimde hissettim öyle bir şapırdadiki suyun üstünde hemen 2-3 metre önümde ,bir an balığa bakmaktan hareketsiz kalmışım :) Arkadaşlar "çek ,kaçacak" diye bağırdı ( çelik beden kullanmadım ve 0.28 misina bağlı ) birden çektim ve balığı aldık.Öyle bir yutmuşki silikonu hırsız iğnein iki tarafı takılmış çıkarmak çok zor oldu ve solungaçları parçalandı :( 39 cm bir balıktı ,geri bırakılmalıydı ama çok fazla kanadı ,resimleri ekleyebilirsem göreceksiniz) ondan sonra 2 saat at çek ,at çek ama tık yok.Bir daha ki sefere dedik ve eve dönüş yoluna koyulduk.Herkese iyi avlar... Turnanın üstünde duran küçük balıklar içinden çıktı... [IMG]