10.11.2007 Geçen haftaki sazanların devamı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında nevzat42 tarafından paylaşıldı.

1. estabi

estabi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg sazan
    nevzat abi yine mükemmelsin tebrikler..bugün apa daydım ben ama tık yoktu zaten fazla kalmadım yalnız nevzat abi yanımızdaki arkadaşlar 4,5 kg civarında bir sazan aldılar apa da gördügüm en büyük sazandı darısı bizim başımıza oltalar boş kalmasın:D :D (senin meşhur sözün)

2. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Bu güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

3. levent_izmir

levent_izmir levent

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3 kg ortaya karışık
    jandamaların gelme sebebi avlanmanın yasak olduğu bir yer olmasımı acaba :confused:

4. nevzat42

nevzat42

Gittiğimiz barajda avlanmak yasak diyorlar.Bir de Konyaya içme suyu bu barajdan verildiği için tatlı su havzası olarak geçiyormuş.Oysa oltacılar suya ne yapacak.Biz her vardığımızda çevre temizliği yapıyoruz.
    Esat kardeşim ben fazla kalmadım.Yalnız barajda baba balıklar var.İnşallah bir gün bize de nasip olur tutmak.Daha irileri livarına dolsun.
    Teşekkürler Turgay abi.Daha irileri livarına dolsun.
    Kısmen öyle.

5. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel av

6. nevzat42

nevzat42

Teşekkürler Mesut.Daha irileri livarına dolsun.

7. Mukadder

Mukadder

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    11 Kilo
    Tebrikler

Eline sağlık arkadaşım afiyet olsun.

8. loflaz

loflaz

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sudak ,52cm ,1.450 kg
    Abi tebrikler ,balık çok güzel gelmiştir :)

9. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    ellerine sağlık tebrikler;)

10. simendifer

simendifer Sennur

Raporunuzu okuyunca ben soracaktım ama mesajları okuyunca arkadaşların sorduklarını gördüm, siz de cevaplamışsınız. Sizce yasak bölgede avlanmanız doğru mu ? Ya da hadi avlandınız diyelim, burada yazmanız doğru mu ? Arkadaşlar sormuş ben de cevapladım diyeceksiniz sanırım ama bence bu soruya mahal vermemeliydiniz. En azından yasak bölge de av yaptıysanız bile, buradaki insanlara yansımamalıydı bu. Nerde kaldı o zaman, sirkülere bağlı kalınması gerektiğine dair yaptığımız söylemler? Siz şimdi hepsini yerle yeksan ettiniz benim nazarımda. Ben bunları yazmak yerine, avınızı tebrik etmeyi yeğlerdim şahsen ama elimi kolumu bağladınız.

11. nevzat42

nevzat42

Teşekkürler Mukadder.Daha irileri livarına dolsun.
    Teşekkürler Levent.Daha irileri livarına dolsun.
    Teşekkürler Mehmet.Daha irileri livarına dolsun.
    Sennur hanım yasak konusunu koskinin adamları ve jandarmayla konuştuk.Onların söyledikler aynen şöyle.Göle ağ atanlar var.Onları kontrol ediyoruz.Göl çevresinde bırakılan arabalardan hırsızlık oluyormuş.Asayiş amacıyla geliyorlarmış.Zaten gölün bir kısmı düzenlenip orada avlanmak serbest olacakmış.Zaten yukarıdaki mesajın birinde kısmen demem olayı açıklıyor.Yasak olyı bu nedenlerle.Biz olta balıkçılarına zaten tatlı dille gelip olayı anlatıyorlar.Umarım olayı anlatabilmişimdir.Yoksa biz avlanmanın yasak olduğu bir yere gidip avlanmayız.

12. simendifer

simendifer Sennur

Açıklama için teşekkür ederim. En azından arkadaşlarımızı da bu konuda aydınlatmış oldunuz. Yoksa dediğim gibi, burda kurallar konusunda yaptığımız bütün çabamız boşa gider. Şimdi avınızı da tebrik edebilirim sanırım. :) Güzel bir av tebrik ederim. İnşallah daha iyilerini de tutarsınız, rast gelsin. :)

13. nevzat42

nevzat42

Teşekkürler Sennur hanım.Daha irileri livarına dolsun.