Aaaa olur mu güven Abi'cim o zil benim sana organizasyonda takım çantamdan çıkarıp verdiğim zil değil mi..? Hem emektar ve hem de uğur getiren zil de, işte o zildi...
Şimdi diğer illerdeki dostlarımız şunu demezmi " tuh tuh yazık,şu anlı şanlı İzmir gurubunun elemanlarına bak,paslı puslu takımlarla av yapıyolar,rezil herifler"
Cancan bence öyle demeyeceklerdir... Ne diyeceklerdir peki...? Şu ellerinde ki imkanlarla yine de fena av yapmıyorlar, valla helal olsun diyeceklerdir... Kurtuluş savaşı veren atalarımız gibiiiii....
Mutlu Kardeş çok güzel günler geçirmişsiniz. Vallahi kıskandırıyorsunuz bizi. Bak şuraya yazıyorum. Antalya'da bu hafta balık resimleri olay yaratacak. Sizleri tebrik ederim.
Sayın köyün delisi Hiç diğer illerden böyle yazarlarmı,en kral av en zor ve teknolojinin kullanılmadığı yerlerde yapılan avdır,diyeceklerdir
Cancım burada en kral av derken,avın büyüklüğünden değil olayın ve avcılığın büyüklüğünden bahsettim ben..Yoksa en kral avıda gölgeleyecek avlar her zaman mevcuttur biliyorsun.. Burada amaç ve vurgu avdan çok avcılığa odaklanmaktır
ellerinize ayaklarınıza saglık arkadaşlar ekip,hava,deniz her bi şey tamam yiyecek balıkta var daha ne olsun süpersiniz