tebrikler güzel bir hafta sonu birlikteliği, balık var yada yok, en azından balıktasınız, daha ne olsun,
Akın kıyıdan sizden fazla balık yakalamış. Burda devreye ben giriyorum tabi, bunda benimle beraber olmasının önemi büyük Zaten pazar günü de siz de gördünüz bunu. Ne kadar kaya balığı varsa size yakalattım
Güven Abi bütün herşeyinle orjinalsin.Kovanda zilinde Yakşıyor abi .İş görüyorsa sorun yok ..ama neme lazım yanınızda Ecza çantası ile gitmenizde fayda var
Tabii ki her şeyden önemlisi avlağa gitmeden önce balık bulucunuzu da yanınızda götürmeyi sakın unutmayın....
Şu çektiğiniz eziyet ve ilkel şartlar altında birde balık olsa yüreğim gam yemiyecek... Sizde balık yok üstelik ilkel şartlar cık cık cık......
Ne de olsa benim memleketim ,hemşehrilerim tabii İlkel şartlarda bile giymişler balıkavı.net tshirtlerini ,çekmişler paslı zillerle karagözleri , dostlarından ayrı kalamamışlar yine bu hafta sonu ,ee bizi de nasiplendirmişler resimleri ile daha ne kulp takıp uğraşıyorsunuz kardeşlerimle Hepinizi yürekten kutluyor, avlarınızın devamını diliyorum Not : ( Kimse duymadan söyleyeyim: O zili hemen değiştirin yoksa karizma resetlenecek ona göre )
Balık olmasa da süper 2 gün geçirmişsiniz.Bu hava muhalefetine ve balık kesatlığına rağmen mücedele edip,deniz keyfinden ödün vermeyen arkadaşlara kocaman bir alkış...
Mehmet abi 2 gun güzel geçti cumartesi lodos vardı hafif ondan ıldırda balık alamadık ama rehalar aynı anda gerencedeydiler orayı almıyor lodos, bu arada 2 saat kadar levrege sırtı cektik ne gelen ne giden sadece hanos ve tragonya atladı kurumus denizler