EMEĞİ GEÇEN HERKEZE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMLE ARKADAN TUSUNAMİ GELECEK BİZİMKİ EL SALLIYOR AHMETİ VURALIM YAFU NE YAPIYOR ÖYLE
ŞU DOSTLUK GÜZELLİĞE BAKIN YAAA sanki tatılde güneşleniyor KOMUTANIMMMM AYAĞINIMI ISITIYON KAFANIMI YAFUUUU
Kaya'cığım ellerine yorumuna sağlık.Bu kadarcık mı??????Spider nerde?Onda da güzel kareler var dı.Onları da güzel yorumlarla bekliyoruz.Ayrıca katılan,gönlü bizlerle olan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Güzel bir gündü.
GRUBA BAK BEEEEEEEEEE ÖLÜMÜNE KANKAYIZZZZZZZZZ ÖLÜMÜNE KANKAYIZZZ BÜLENT ABININ ELINDEKINE BAKMAYIN SİZ YEMIN EDERIMKI MAZOT VALLA SIKIŞIPTA MAZOT ÜRETMEDİ
Bir daha ki org.ben sana sorarım viski bensiz ve denizde nasıl içilirmiş??????Her zaman ki gibi harikasın KANKA!!!!!!
Malesef işlerim dolayısıyla aranızda olamadım. Anlaşılan yine çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Allah muhabbetimizi artırsın Bir dahaki sefere inşallah...
allah be nasıl fotolar ama balık yok yine bu soğuk havalardada çok bişey beklemiyoruz ama bu olay bizde bitmez değilmi arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum Kaya abi ellerine sağlık sıcak fotolarda güzel durmuş bu denizde viski olayına gelince biz bu grupla rakı masası kurarız herhalde değilmi
Mükemmel Resimlerrr Ohhh Valla Ne Güzel Eğlenmişsiniz Şurda Bende Olmak İsterdimn Yaaa :'( Şu Okul Varyaa Mustafa Abii..... Neese Artık Bidahaki Sefere Bende Gelicem İnş...
Bi Öncekinde Sorun Cıktı Bunda Okul Çıktı Ondan Sonra Tatil Oldu Nası Denk Geliyo Anlamadım Artık Bende Balkondan Pratikler Yaparım Olta Atma Pratikleri Napıımmm Olta Atmayı Unuttum Yaff
Yeniden merhaba arkadaşlar, fotoğraflarımızı daha yeni gördüm, emeği geçenlerin ellerine sağlık, deneek tek şey fevkalade olmuş. darısı gelemeyenlerin başına
oy oy oy... bu son organizasyon da gösterdi ki; ankara çok iyi organize olabiliyor ve çok iyi bir takım olduk (her ne kadar malum sebeplerden gelemesem de ) yaz geldiğinde ve turna açıldığındaki organizasyonları düşünüyorumda, harika olacak
slm ankara team arkadaşlar hafta sonu katılan herkeze çok teşekkürler... yine elimiz boş ama, yüreğimizde dostluğun mutluluğu var... bu sefer olmadı ama bir dahakine dolu dolu geleceğimize eminim... gelemeyen arkadaşlar o güzellikleri kaçırdığı için üzülmesin Ankara takımı daha çok güzel organizasyonlar yapacak... ben buna eminim... her organizasyonumuz bir öncekinden daha iyi oluyor... tekrar tekrar teşekkür ediyorum herkeze...
selam ankara team öncekiler gibi son organizasyonunuzuda ilgiyle takip ettim. hepinizi kutluyorum. umarım daha sonraki maceralarda benide aranıza alırsınız. balık bahane muhabbet şahaneee