Kayıp aranıyor!!!!!!!!!!! Mert kardeş nerelerdesin???Sende ki görüntüleri ne zaman yükleyeceksin?Merak ve sabırsızlıkla bekliyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum.
Caner, yeter ki gelmek iste.. kapımız tabi ki açık.. Bülent Abi, Evde değilim. Resimleri sadece evdeki PC'ye aktarabilirim. Bu akşam halledeceğim sanırım
arkadaşlar gene güzel bir gün geçirmişsiniz yer olarak kalecik tarafına doğru birazdaha gitseydiniz keşke balık açısından oralar daha iyidir
Barış kardeşim organizasyonlarda karşılaşamıyoruz.Dediğin gibi güzel bir gündü.Keşke sende yer tarifini birkaç gün önce yazsaydın.Teşekkürler.
Bülent Abi, Evde değilim. Resimleri sadece evdeki PC'ye aktarabilirim. Bu akşam halledeceğim sanırım [/QUOTE] Mert'ciğim alakana teşekkür ediyor,merakla bekliyorum.
bülent abi vallahi gelmeyi çok istiyorum ama bu aralar işlerden kımıldıyamıyorum en kısa sürede işallah hep birlikte bir yerlere gideriz
mert hadi nerdsin sen yaa bekliyoruz bu arada benim bıldırcınları aldınmı söle bakim başının etini yemememi istiyorsan bir an önce bekliyorum
ya barış şu elindekilerden bir göremedik orda ölü yada diri bir tane görsek içim rahatlayacak ama şansız insanlarız biz galiba
mustafa kısmet arkadaşım için rahat olsun kesinlikle var ama gittiğiniz yer uygun değil oranın 5-6 km daha ilerisinde olsaydınız olabilirdi belki
biz bu sene senin tariflerin olan bahçelerin oraya kadarda gittik biliyorsun hatta mert senide aramıştı yanılmıyosam ama yine büyük bir şansızlıkki o günde suyun çok yükseldiğini ögrenmiştik hocaya okutacam üfletecem kendim kaya abi gel senide üfletelim
barış, valla ilk organizasyona gelmen lazım artık bir dip not düşeceğim: av sırasında her hafta bu bölgeye gelip iyi balık yakalayanlar ile konuştum. güneş olmadığında ırmakta balık tutmak imkansız gibiymiş (kışın) ayrıca kapakların açıldığı zamanlarda su akışı hızlanıyor. bu da dezavantaj. neyse az da kısmet tabi. teknik bilgidir diye paylaşmak istedim
BARIŞ bu arada senden bir yardımda isteyebiliriz yakın zamanda çünkü uzak bir yerlere organizasyon hazırlığı içerisindeyiz ve araç lazım olacak senin sayfanın alttaki linki görünce söyleyim dedim munubüs veya küçük otobüslerden lazım olacak bişeyler yaparsın herhalde bu konuda
tam o bahçelerin olduğu yerler tam süper o yayınları biz orada tuttuk bahçeleri geçtikten sonraki yerlerde güzeldir bir daha kine mutlaka o tarafa gidin
vallahi mert açıkçası turnayı dört gözle bekliyorum mustafa doblo işinizi görürse zevkle ama daha kalabalık gitmeyi düşünüyorsanız en güzeli okullardaki servislerle konuşursanız daha hesaplı olur
oto kiralama linki atmışsın o açıdan söylemiştim yabancıya gitmemek için ama yok sa elindede problem değil her ne kadar yakından tanışmamış olsak bile bizde ilk çevredeki insanlara iş pasların anladın sen onu
Avlandığınız yerde çok akıntı var biz oradada bir iki tene bıyıklı denilen balıktan aldık ama küçük iğne ve kıstırma kurşunla oltayıda hemen kıyıda sazlıkların arasına bıraktım kıyıyla karanın birleştiği yere. gelen balıklar çok küçüktü sadece bir tananesini yayına bırakma yaptım 3-4 saat ağzında iğneyle kaldığı halde halen kıpır kıpırdı sonra bıraktım gitti. Tatlı suda çok tecrübem yok ama bence iş yemlemeden geçiyor deniz gibi ikide bir net vuruş alamıyorsunuz. Yani biraz daha sabırlı olmakta fayda var bide oltanın başında beklemek gerekli bence o sarı balık denilen balıklar çok istekli değillerse yemi nazlanarak emiyorlar o an hissedip tasmalamak gerekli yoksa oltadan alıyorlar yada çoğu zaman sündürüp bırakıyorlar.