11-12 Kasim Bursa Balik Resitali

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında OKTAY_G_99 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. amatörötesi

amatörötesi

Favori Kamış:
    2 kamış 2 makina detaylara girmeyelim
    En İyi Avı:
    Kocaman kocaman istavritler
    gelsin artık balıklar abi ya, hemen hemen her gece balıklar rüyama giriyor. takım koparıyorum, balık kaçırıyorum, çekiyorum kedi kapıyor kabus sanki:D , hele birkaç keresinde nerede bu balıklar diye kıyıdan başağı durup kafamı suya sokup suyun içine bakıyorum radar gibi. :D

Tıpkı dediğin gibi abi, "bir hayali kaldı, bir de sigaram, oturup ağladım akşama kadar"

2. activist

activist ömer ekemen

Favori Kamış:
    gezer kurşunlu dip oltası
    En İyi Avı:
    LEVREK-KIRLANGIÇ-MIRMIR
    uzun zamandır siteye giremiyordum vaktim yoktu ama size bir şey itiraf edeyim.
    en son kararlaştırdığımız gibi pazar günü oğlumla beraber mudanyada idik.sabah saat 07 de ilk önce börekçide kahvaltımızı ettik.sonra çıktık bakalım iskelede ne var ne yok diye.denizotobüsünün kıçtarafında iskeleüstünde genç bir arkadaş önünde yaklaşık 4-5 kamış yemli atmış belli gözlerini ayırmadan kamışlara bakmakta idi.iskeleye dönünce girişte gümrük muhafaza memurunun kulübesinin arkasında adrenalini olta takımını hazırlarken gördük.daha önce bir tanışıklığımız olmadığı için oğlum bana onun üzerinde giymiş olduğu turuncu kıyafetten ötürü güvenlikçi olabileceğini yoksa bu kadar erken gelmeyeceklerini
    ayrıcada 4-5 kişi olacaklarını söyleyince oradan ayrıldık.doğruca güzelyalıda teknemizin olduğu yere gittik ve denize açılmak için hazırlıklarımıza başladık.
    Hazırlıklarımıza devam ederken benim cep telefonum çaldı, '' ağbi ben organize sanayideyim sen nerdesin '' diyen biri vardı.pardon kimi aradın sen kimsin dedim pardon yanlış oldu dedi ve kapattı.neyse bizde hazırlıkları bitirip denize açıldık biraz istavrit için çapari yaptık ve saat 09.30 sularında balıkçılardan yemlik taze sardalya almak için mudanya iskeleye tekne ile geldik.ben teknede kaldım oğlum balıkçılara gitti ,bu arada iskele dahada hareketlenmiş,daha kalabalık olmuştu.daha sonra sizin siteye koyduğunuz fotolardan kimin kim olduğunu anladım.iskelede ali ile adrenalin gri renkli bir otonun bagajı açık ve onlarda hemen orada konuşuyordu.o zaman jeton düştü dedim demin gelen telefon kesin forumda konuştuğumuz arkadaşlardan birinden olabilir gelen numaralardan buldum ve hemen aradım.o sırada yemli 3-4 köstekli oltasını kement savurur gibi denize atan ilkerin telefonun çaldığını gördüm ama telefon mesaja düştü.yanılmıyorsam 0544 ile devam eden bir numaraydı.bunlar olurken oğlum balıkçıdan geri geldi şansımıza sardalya yok dedi.bende sizleri gösterip olanları anlattım.fakat dördünüzü birden o an tekneye alma imkanımız olmadığı için oradan ayrıldık.bizim tekne belki o arada sizde farketmişsinizdir lacivert-beyaz kıçtan takma motorlu 4.30 mt bir tekneydi.neyse bizde sıra kayalara doğru yol aldık ve akşam saat 16,30 a kadar yaklaşık 4 kilo kadar iri izmarit aldık.O gün buluşamadık kısmet başka organizasyona imiş.Bu hafta sonu çıkamıyacam misafirim var ama gönlüm sizlerle beraber haberlerinizi bekliyorum.hepinize rastgele en baştada kereme
    05327302278
    Bursa
    msn : oekemen@superonline.com
    email: onebalikci@gmail.com

3. amatörötesi

amatörötesi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Ah be ömer abi

Tekneye gelmemiz şart değildi tanışırdık en azından, benim dikkatimi çeken tek sandal vardı o da iskele içinde zarganalarla uğraşıyordu seni göremedim belki de sendin. şans dileklerin için teşekkürler. Sabah gelen telefonda da İlker muhtemelen beni ararken kazara seni aramış desene.

bizim iş yerinden de bir abimizin Güzelyalıda teknesi var, eğer denk getirebilirsek hepberaber iki tekne ile çıkabiliriz denize.

4. joker

joker

Favori Kamış:
    Şamandıralı Takım, 3 Köstekli Dip Oltası
    En İyi Avı:
    Tirsi, Barbun, Kırlangıç, Mercan, Balonbalığı
    merhaba

Ömer abi o gün sabah Kerem abiyi arıcağıma yanlışlıkla seni aramışım, sonradan biz Mudanyadayken sen beni aradığında da "eyvah azar yicez şimdi" diye açmadım telefonu :eek: İnşallah yanlış anlamamışsındır, kusura bakmamışsındır umarım abi..:(
    12 Kasım'da gemi gürültülerinden diye tahmin ediyorum balık yoktu.. Fakat ben Cuma günü kendim Mudanya iskelesine gittim, gemiler yoktu ve iskele açıktı, iskelenin ucuna doğru gittim, yanıma el oltası aldım, önceden tavuk göğsünü tuzlayıp küp küp kesip yemleri hazırlamıştım.. Taktım yemleri, hadi hayırlısı diyip salladım..
    1 tane iskorpit, 1 hani, 6-7 tane de kayabalığı çıktı..
    Yandaki abilerin ikisi 3-4 tane kefal çekti..

Şimdi memleketim Isparta'dayım, kısmetse haftaya Bursa'dayım.. Valla kafaya taktım, Mudanya-Güzelbahçe-Tirilye muhakkak gelince bir yerlere gitmek istiyorum.. 2-3 Aralık'ta (haftasonu) eğer uygunsanız bir organizasyon yapsak diyorum.. Bu sefer Mudanya olmasın Burgaz olsun mesela..:confused:

Mudanyada el oltasıyla uğraşmaktan bıktım, sonunda kendi kamış oltamıda yanımda getireceğim..

Ne dersiniz...
    Rasgele

5. adrenalin

adrenalin

Favori Kamış:
    genelde olta bazen zıpkın
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 Kilo-Turna 4 Kilo
    Selam arkadaşlar :)

Valla sizi bilmem ama benim eller titremeye başladı bilesiniz.Geçen hafta sonu Ankara daydım. Denizi olmayan bi şehirdeydim yani:( O yüzden balık krizim geldi bu hafta bi terslik olmazsa mutlaka biryerlere kaçacağım.Ama nereye hiç bilmiyorum.En kötü ihtimalle Mudanya iskelesinde olurum gene.Birde Yalova-Çınarcığa gitme durumum var. Şimdilik belli değil anlayacağınız. Ama olurda mudanya da olursam beklerim sizleride yine.Tabiki iskele açıksa gideceğim.Kapalıysa Jokerin de dediği gibi Burgaz Liman olabilir.

Saygılar.............

6. amatörötesi

amatörötesi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.