Haydi Bir iki bir iki Yazdım efem. Liste ; TarkanAtes ( Tarkan ) İstavrit(Boğaç) derya_kuzusu (Müjdat) İZMİR Diren ( Diren Hanım ) Simendifer ( Sennur Hanım) SuatReis ( Suat) Smyrna (Sevil Hanım) GeneBen ( Aşkın) İZMİR Bursa_bülent (Bülent) BURSA Seckint (Seçkin) Tutku (Aslı Didem) Yücelusta (Yücel) Boraarhan (Bora) BURSA surffishing (Erdal)BALIKESİR Korni ( Koral )
valla bende gelmek isterim bayrama denk gelmezse..tekne kıyı farketmez benim için hiç tekneyle çıkmadım tecrübe olmuş olur sizin gibi ustaların yanında
. TarkanAtes´isimli üyeden Alıntı Yazdım efem. Liste ; TarkanAtes ( Tarkan ) İstavrit(Boğaç) derya_kuzusu (Müjdat) İZMİR Diren ( Diren Hanım ) Simendifer ( Sennur Hanım) SuatReis ( Suat) Smyrna (Sevil Hanım) GeneBen ( Aşkın) İZMİR Bursa_bülent (Bülent) BURSA Seckint (Seçkin) Tutku (Aslı Didem) Yücelusta (Yücel) Boraarhan (Bora) BURSA surffishing (Erdal)BALIKESİR Korni ( Koral ) Özgürcan kaßuS(Ahmet)
Organizasyon tarihi : 23.12.2007 Buluşma saati tekneciyle yapılan görüşmeye göre ayarlanıp bildirilecek. Liste ; TarkanAtes ( Tarkan ) İstavrit(Boğaç) derya_kuzusu (Müjdat) İZMİR Diren ( Diren Hanım ) Simendifer ( Sennur Hanım) SuatReis ( Suat) Smyrna (Sevil Hanım) GeneBen ( Aşkın) İZMİR Bursa_bülent (Bülent) BURSA Seckint (Seçkin) Tutku (Aslı Didem) Yücelusta (Yücel) Boraarhan (Bora) BURSA surffishing (Erdal)BALIKESİR Korni ( Koral ) Özgürcan kaßuS(Ahmet) Serdarge (Serdar)
Organizasyon tarihi : 23.12.2007 (Bayramın 4. günü) Buluşma saati tekneciyle yapılan görüşmeye göre ayarlanıp bildirilecek. Liste ; TarkanAtes ( Tarkan ) + İstavrit(Boğaç) + derya_kuzusu (Müjdat) İZMİR + Diren ( Diren Hanım ) + Simendifer ( Sennur Hanım) SuatReis ( Suat) + Smyrna (Sevil Hanım) + GeneBen ( Aşkın) İZMİR Bursa_bülent (Bülent) BURSA + Seckint (Seçkin) Tutku (Aslı Didem) + Yücelusta (Yücel) Boraarhan (Bora) BURSA surffishing (Erdal)BALIKESİR Korni ( Koral ) + Özgürcan kaßuS(Ahmet) Serdarge (Serdar) İsminin yanında artı (+) işareti olmayan arkadaşlar, telefon numaralarını özel mesajla bildirirlerse sevinirim.