Tamam, alttaki listeye adını ekliyorum o zaman senin de. Organizasyon tarihi : 23.12.2007 (Bayramın 4. günü) Buluşma saati tekneciyle yapılan görüşmeye göre ayarlanıp bildirilecek. Listede olup gelemeyecek olan arkadaşlarımız olursa, lütfen özelden bildirsinler. Tekne ücreti kişi sayısına bölüneceği için, diğer arkadaşlarımızı zor durumda bırakmayalım. Liste ; TarkanAtes ( Tarkan ) + İstavrit(Boğaç) + derya_kuzusu (Müjdat) İZMİR + Diren ( Diren Hanım ) + Simendifer ( Sennur Hanım) SuatReis ( Suat) + Smyrna (Sevil Hanım) + GeneBen ( Aşkın) İZMİR Bursa_bülent (Bülent) BURSA + Seckint (Seçkin) Tutku (Aslı Didem) + Yücelusta (Yücel) Boraarhan (Bora) BURSA surffishing (Erdal)BALIKESİR Korni ( Koral ) + Özgürcan kaßuS(Ahmet) Serdarge (Serdar) Forsakenx (Barış) Erdem Yılmaz Erdem'in eşi ve de lahana bebek kızları Onurjordan (Onur) Onur'un babası İsminin yanında artı (+) işareti olmayan arkadaşlar, telefon numaralarını özel mesajla bildirirlerse sevinirim.
Keşeke aranızda olabilsem ne kadar güzel olurdu.Büyük ihtimalle Adapazarında olucam.Sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Bakarsınız son anda Erdemle beraberde geleblirim.
Valla harika olur Alaattin abi. Seninle ne zamandır görüşemiyoruz hem, biraz hasret gideririz. İnşallah mani çıkmaz da Erdem'le gelirsin.
merhaba arkadaşlar yine istanbul yine organizasyon hemde 11. si hellal olsun ..... şimdiden tebrik ediyorum her zamanki gibi neşeli,bereketli geçmesini dilerim...
Henüz belli değil ama, iki yakaya da uğramasını sağlamaya çalışacağız. Daha önceki organizasyonlarımızda, Beykoz ve İstinye'den arkadaşlarımızı alıyorduk. Şimdi eğer şansımız varsa, Üskidar-Beşiktaş noktalarından almayı planlıyoruz.
Merhabalar Orhan bey. Nereden diyecektiniz herhalde_? ve rica etsem imza ayarlarınıza yaşınızıda yazarmısınız hitapta kusur etmiyelim.
Organizasyon tarihi : 23.12.2007 (Bayramın 4. günü) Buluşma saati tekneciyle yapılan görüşmeye göre ayarlanıp bildirilecek. Listede olup gelemeyecek olan arkadaşlarımız olursa, lütfen özelden bildirsinler. Tekne ücreti kişi sayısına bölüneceği için, diğer arkadaşlarımızı zor durumda bırakmayalım. Liste ; TarkanAtes ( Tarkan ) + İstavrit(Boğaç) + derya_kuzusu (Müjdat) İZMİR + Diren ( Diren Hanım ) + Simendifer ( Sennur Hanım) SuatReis ( Suat) + Smyrna (Sevil Hanım) + GeneBen ( Aşkın) İZMİR Bursa_bülent (Bülent) BURSA + Seckint (Seçkin) Tutku (Aslı Didem) + Yücelusta (Yücel) + Boraarhan (Bora) BURSA surffishing (Erdal)BALIKESİR Korni ( Koral ) + Özgürcan kaßuS(Ahmet) Serdarge (Serdar) Forsakenx (Barış) Erdem Yılmaz Erdem'in eşi ve de lahana bebek kızları Onurjordan (Onur) Onur'un babası fakirbalıkçı (Necmi) İsminin yanında artı (+) işareti olmayan arkadaşlar, telefon numaralarını özel mesajla bildirirlerse sevinirim.
Organizasyon tarihi : 23.12.2007 (Bayramın 4. günü) Buluşma saati tekneciyle yapılan görüşmeye göre ayarlanıp bildirilecek. Listede olup gelemeyecek olan arkadaşlarımız olursa, lütfen özelden bildirsinler. Tekne ücreti kişi sayısına bölüneceği için, diğer arkadaşlarımızı zor durumda bırakmayalım. Liste ; TarkanAtes ( Tarkan ) + İstavrit(Boğaç) + derya_kuzusu (Müjdat) İZMİR + Diren ( Diren Hanım ) + Simendifer ( Sennur Hanım) SuatReis ( Suat) + Smyrna (Sevil Hanım) + GeneBen ( Aşkın) İZMİR Bursa_bülent (Bülent) BURSA + Seckint (Seçkin) Tutku (Aslı Didem) + Yücelusta (Yücel) + Boraarhan (Bora) BURSA surffishing (Erdal)BALIKESİR Korni ( Koral ) + Özgürcan kaßuS(Ahmet) Serdarge (Serdar) Forsakenx (Barış) Erdem Yılmaz Erdem'in eşi ve de lahana bebek kızları Onurjordan (Onur) Onur'un babası fakirbalıkçı (Necmi) + KRAL BALIKÇI (Turgay abi) ANKARA Listede bi ben yokum galiba Benide yazında belki Ankara team'dan 10 kişi falan oluruz. Bizide Ankaradan almanız gerekecek
Sennur hanım, Ben ve kardeşimde gelmeye karar verdik.Aksi bir durum olursa muhakkak bildiririm. ben cakall (Burhan Sait) kardeşim cakall61(Mahmut Sait) saygılar,
Ekledim. Organizasyon tarihi : 23.12.2007 (Bayramın 4. günü) Buluşma saati tekneciyle yapılan görüşmeye göre ayarlanıp bildirilecek. Listede olup gelemeyecek olan arkadaşlarımız olursa, lütfen özelden bildirsinler. Tekne ücreti kişi sayısına bölüneceği için, diğer arkadaşlarımızı zor durumda bırakmayalım. Liste ; TarkanAtes ( Tarkan ) + İstavrit(Boğaç) + derya_kuzusu (Müjdat) İZMİR + Diren ( Diren Hanım ) + Simendifer ( Sennur Hanım) SuatReis ( Suat) + Smyrna (Sevil Hanım) + GeneBen ( Aşkın) İZMİR Bursa_bülent (Bülent) BURSA + Seckint (Seçkin) Tutku (Aslı Didem) + Tutku'nun kardeşi Yücelusta (Yücel) + Boraarhan (Bora) BURSA surffishing (Erdal)BALIKESİR Korni ( Koral ) + Özgürcan kaßuS(Ahmet) Serdarge (Serdar) Forsakenx (Barış) Erdem Yılmaz Erdem'in eşi ve de lahana bebek kızları Onurjordan (Onur) Onur'un babası fakirbalıkçı (Necmi) + KRAL BALIKÇI (Turgay abi) ANKARA KEYF&KEDER (Orhan) cakall (Burhan Sait) + cakall61(Mahmut Sait) +
Bu listede bir gariplik var. Bizim bildiğimiz Turgay ağabey hiç bir organizasyona tek başına gitmez. Evet Turgay ağabey, Ankara'dan gelecek diğer katılımcıların adlarını da alalım