Ben olsam bu karda kışta gitmezdim akrabalara falan nasılsa son gün voleyi vuracak teknede hem sıcacık ooohhh ne güzel.
bu hiç aklıma gelmemişti kesin geliyorum balık bahane evet bu bayram süper geçicek bence Ve birşeydaha geldi aklıma kurban bayramında genellikle kar yağıyo balığı etkilemez değilmi kar .....hani kulağına kar suyu kaçar denir ya
Kulaklık takarız kar suyu kaçmaz sen rahat ol Hem o kadar kişiyiz bizim sıcaklığımız eritir o karları
Sen kalk uzaklardan canım izmirim bornovamdan memleketimden gel aynalı büfeden kömürde sandviç getirme olucak iş değil (şimdiden yazalım)
Organizasyon tarihi : 23.12.2007 (Bayramın 4. günü) Buluşma saati tekneciyle yapılan görüşmeye göre ayarlanıp bildirilecek. Listede olup gelemeyecek olan arkadaşlarımız olursa, lütfen özelden bildirsinler. Tekne ücreti kişi sayısına bölüneceği için, diğer arkadaşlarımızı zor durumda bırakmayalım. Liste ; TarkanAtes ( Tarkan ) + İstavrit(Boğaç) + derya_kuzusu (Müjdat) İZMİR + Diren ( Diren Hanım ) + Simendifer ( Sennur Hanım) SuatReis ( Suat) + Smyrna (Sevil Hanım) + GeneBen ( Aşkın) İZMİR+ Bursa_bülent (Bülent) BURSA + Seckint (Seçkin) Tutku (Aslı Didem) + Tutku'nun kardeşi Yücelusta (Yücel) + Yücel'in arkadaşı - Ahmet Rasim Terziakın Boraarhan (Bora) BURSA surffishing (Erdal)BALIKESİR Korni ( Koral ) + Özgürcan kaßuS(Ahmet) Serdarge (Serdar) Forsakenx (Barış) Erdem Yılmaz + Erdem'in eşi ve de lahana bebek kızları Onurjordan (Onur) Onur'un babası fakirbalıkçı (Necmi) + KRAL BALIKÇI (Turgay abi) ANKARA KEYF&KEDER (Orhan) cakall (Burhan Sait) + cakall61(Mahmut Sait) + AbsolutelyMKii (Yunus) + Yunus'un Arkadaşı Yunus'un Arkadaşı Alihan (Alihandağhan) + Mesut (Mesutto) + İsminin yanında artı (+) işareti olmayan arkadaşlar, telefon numaralarını özel mesajla bildirirlerse sevinirim.
. Balıkları Bana teslim ediyorsunuz. Bende Mangal yapıp pişiriyorum. ( Evde tabiki Ohh mis vallahi ) Şaka Şaka...