110cm 8 KG TURNA!!!!!!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında onurnl tarafından paylaşıldı.

1. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    karbon kamis,shimano makara,fireline craystal misina
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek
    ben tesekkur ederim begendigine sevindim;)

2. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    onur abi tebrikler gene şahane bi balıkla karşımıza çıktın...eline sağlık..inşallah sazanıda yakında çekersin kısmet

3. Kelanj

Kelanj

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7.5 kg.Sazan.
    Onur balık çok güzel ama bir dahakine kendini fotoya koyma.:D

4. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek
    tesekkurler evrim

5. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    anlayamadim cok mu cirkinim yoksa:(

6. simendifer

simendifer Sennur

Sevgili Onur, hiçbir insan çirkin değildir, yeter ki ruhları güzel olsun. Sanrım Erhan, genelde kendi kendini çektiğin için aynı pozda çıktığından böyle bir şey söyleme gereği duydu. Ama bence her fotoğrafta aynı pozu vermek zorunda kalsan da, her defasında güzel çıkıyorsun arkadaşım merak etme. ;) Erhan da sürekli tek başına ava gidip, avlakta elinde balıkla kendini çekmek zorunda kalsaydı, o da aynı şekilde çıkardı eminim. ;)

7. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    İşte turna budur :) Gözümüz gönlümüz bayram etsin biraz :) Keşke ülkemde de bu boyda turnalar görebilsem :) Emeğine sağlık Onur kardeş :)

8. balikci

balikci

Onur abi tebrikler :) taa oralardan bize bu güzel raporları yolluyorsun, emeğine sağlık, keyifle okuyoruz.

Selamlar.

9. şefo

şefo mesut

Onur abi tebrikler eline sağlık:):)

10. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

Sennur,ilgi ve alakana cok tesekkur ederim.:) ;) ve selamlarimi gonderiyorum Hollanda dan.erhanin dedigine alinmadim ,alinmis olsaydim baska turlu yazardim cevap olarak.;)

11. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    cok tesekkur ederim .bazen baliga sirf siz begendiginiz icin gidesim geliyor.Ankara yuzolcumu civarlarinda olan bir ulkeden boyle buyuklari tuttuluyorsa Turkiye de hayli hayli tutulmasi lazim.bunun icin yapilmasi gereken sportif amacli balik tutmak.her defasinda tutulan baligi veya baliklari eve goturmemek(mesela 5 defa gidilen baliktan 1 defa eve goturmek veya bu turde bir sistem)

12. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sagol Murat baliga gittigimde ne tutarsam yolluyorum buraya buyuk kucuk ayirt etmeden.bendende Hollanda dan selamlar;)

13. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tesekkurler Mesut:)

14. MyStiLe54

MyStiLe54 Umut

Favori Kamış:
    Olta (Alba Star) Alfa 60 / shakespeare (Baba Yadigârı)
    En İyi Avı:
    Oklama (7 Kg ) / Sazan (11 Kg)
    hey Mahaşallah aßi Emeğine Değen ßi av Olmuş Hakikaten... ßenim İstanßul'da yakaladığım ßalığın aßisi sanırım :D:D Tebrikler rastgele

15. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    sagol Umut insallah sende bu boylarda baliklar tutarsin;)

16. themad2

themad2 Serdar

mübarek kurban niyetine kesilir:D

17. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Onur cok tebrik ederim muhtesem bir turna. Darisi artik kacirdigin sazanin basina.Bizi balikci yapan genelde yakaladiklarimiz degil, kacirdiklarimizdir.Canin sag olsun.Bak simdi kuspenin, boilinin pesine dustun.:D Her iste bir hayir var...

Bende bu hafta gercekten buyuk bir travally kacirdim. Hem de elime aldim baligi.Adamin biri mazmozu misinayla salmis.Sonra unutmus, toplamamis.Geldi balik kiyida onu buldu. Baligi elimle kaldiridim.Cok tehlikeli bir noktaydi dengemi bile zorlukla koruyordum. Mazmozun misinasindan kurtarayim. yukari cikarayim diye ugrasirken, cok korkunc debelenmeye basladi.Tutmak mumkun degildi.Yanimda bir dost olsaydi hayatta olmazdi.Ben oltadayken o kepceyi veya kakici vururdu.O yukseklikten bir elde olta bir elde kakic veya kepceyle ileskene dolasmis balikla ancak bu kadar bas edebildim.Bunca yildan sonra hala insanin icini ciz ettiriyor.Neyse ki sonraki ve oncesi balikcilik inanilmaz bereketliydi.O denizin kismetiymis.

Sana sevgiler dostum.Ozletme.Muhtesem baliklarin her zaman hasret.Saglicakla kal degerli dostum.

18. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    oncellikle cok cok tesekkurler yazdiklarin icin agzindan bal dokuluyor.cogu arkadaslar baliga tek gittigimi bilir ve seni en iyi anliyacaklardan birisiyim tek basinayken bir elde olta diger elle baligi sudan cikarma ile ugrasmada yeterince tecrubem var.herzaman balik kacti kacacak korkusuyla baligi disari almaya calisirim.dedigin gibi bazen baligin tutuldugu yerdeki ortam ve kosullar cogu kez baligin kacmasina sebep oluyor ama sonucta bu olay dahada insani balik tutmaya yonlendiriyor.bende seninle ayni dusunceleri sonuna kadar paylasiyorum cunku cekerken yeterince balik kacirmisligim var.ayrica tekrar tesekkur eder Hollanda da sevgi ve saygilarimi yollarim:) :)

19. bson

bson ALİ KEMAL

Favori Kamış:
    REMİX VE ALBASTA KAMIŞLI TAKIM
    En İyi Avı:
    2500GR TURNA
    Selam

ÖNCELİKLE TEBRİKLER. SAHTE BALIĞIN RENĞİ VE EBATI NEİDİ?
    ARKADŞLAR ANKARA ÇANILLIYA GİDEN VARMI DURUM NE?:rolleyes:

20. fishdream

fishdream hüseyin

süper av.elinize sağlık