benim makine kardeşimde olduğundan Emanet fotoğraf makinesi ile cektiğim için fotolar net cıkmadı.bu konuda hoşgörünüze sığınıyorum. 12 ağst.5 kişilik ekiple Sarıyara kayıkla geciyoruz.Gecen sene bu zamanda gene 3 gecelik avın sonunda cok güzel balık vermişti..bu seferde o ümitle yola koyulduk..resimde belli omasada manzara harika.büyük heyecanla yolun bitmesini bekliyoruz..Yıldız abi dürbünle etrafı kesiyor..1.ve 2.gün oltalarda tık yok tabi bu bizi yıldıramadı.. 14.ağst.gecesi..150 m lik olta mıntıkasının aydınlatılmış bir kısmı..geceleyin oturup görüntüyü seyrettik.. Artık toplanma zamanı..yaklaşık 3 saat kadar sürdü..balıkcılığın en sevmediğimiz tarafı.. buda ben..gecen seneye oranla büyük hüsranla sonuclanan avımızın en büyüklerinden sayılabilecek sazanlardan biri.. Bunlarda 4 günlük emeğin karşılığı..ufak olanlar 15 kadar israil sazanı..beklenen kadar olmasada huzurlu ve mutlu şehirden uzak 4 gün gecirdik.
tebrikler abiciğim çook güzel yapmışsınız vallah yaw kafa dinlemenin en iyi yolu balık tutmak tebrik ediyorum çook güzelde av olmuş ...
en büyük balık kaç kilo balıkların dah yakından resmi yokmu :9 neyse abi ben sizi yine tebrik ediyorum...
Abi güzel bir av ama sirküler gereği 10 taneden fazla balık almamanız lazımdı....... Hepsinin boyuda 30 cm üstü ama işte 10 taneden fazla balık almışsınız..
Sevgili Oğuzhan, bu mesaj yakışmamış. Sen şimdiye kadar 258 mesaj yazmışsın (Bu tarih itibariyle). İsrail Sazanı (Havuz Balığı) için boy ve sayı limiti olmadığını bilmemen mümkün değil. Neyse, bu sayede bilmeyen arkadaşlar varsa öğrenmiş olsun. Sirkülere göre, Ekolojik Açıdan Zararlı Balıklar listesinde adı geçen balıklar için boy ve sayı limiti yok, kapalı sezon da yok. Değerli Sazan Ustası (Ulaş) arkadaşım, 4 günlük av maceranıza gıpta ettim. Zaman sorunum olmasa, ben de gidip bir av sahasında en az 3-4 gün kamp kurmak isterdim. Balık tutmak da önemli değil. Şehrin gürültüsünden uzak, iş ortamından uzak, doğa ile başbaşa kafa dinlemek gibisi var mı?
ulaş arkadaşım kafayı dinlemişsin ne güzel balıklarda fene sayılmaz bende krdeşimle gitmek istiyorum sarıyara ama hiç gitmedik daha önce biz hep sakarıya gidiyoruz ama mutlaka gitmek istiyoruz baraja bakalım inşallah haftaya geleceğim memlekete
Ulaş abi ve Adnan abi pardon israil sazanı olduklarını gözden kaçırmışım........ Uyarınız için teşekkürler..... Ben normal sazana benzetmiştimde........
önemli değil oğuzhan kardeşim. israillride sazan kabul etsen bile 5 kişi ve 4 günlük avın balıkları..toplasan 30 parca balık..4 güne böl 7.5 balık bunuda kişi başına böl 1.5 balık yapar..günlük amatör limiti 10 balık olduğuna göre adam başı sirküye göre 8.5 balık tutma istikakımız varmış daha
Önemli olan öyle bir ortamda kamp kurmak. Ortam güzel hava güzel sessizlik ne güzel işte. Ama birde şu israil sazanları olmasa. Off topik israilin kendisi gibi sazanlarıda dünyaya bela oldu. . sadece israil sazanları nedeni ile bu sezen sazana gitmedim. Yetkili kurumların açıklamasına göre iç sularımıza israil sazanları kendi bilgilerinin dışında bulaştırılmış..