13.09.2009 Arnavutköy Raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fyuceturk tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.

Son düzenleme: 16 Eylül 2009
  2. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Ohhh Yarın arnavutköy silme dolu artık bursadan bile adam gelir heheheh

3. LuXoR*

LuXoR* gökhan

Sayın Aliço Bey,

önemli olan neyi ne kadar bildiğiniz ve deniz hattında metre metre rapor, zabıt tutmanız değildir, her zaman ustanın ustası var. önemli olan balık tutmanızdır. bir iddiadan başka bir iddiaya geçiverdiniz, ben deniz ananın huzuruna çıkarken sipariş usülü çıkmıyorum, 10 balık için ne size ne bir başkasına söz veremem. sizin böyle meziyetleriniz var ise tebrik ederim...siz tutabiliyorsanız ne ala...ben avcıya ve saygıya hürmeten yapmam gerekeni yapıp ağ balığı iddianızı yok ettim, bu benim için yeterli...40 lüfer latifeden ibaretti, ben balık peşinde koşan bir amatörüm, balık avlarken izlenmek değil, birlikte avlanmak isterim...paylaşmayı severim,

saygılarımla

Son düzenleme: 15 Eylül 2009
  4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Sevgili gökhan beycim. benle neyi tartışıyorsun anlamıyorum .
    Konu nedir? Ustanın ustasını bilmem. ama benım ustamda şu an karada oturuyor. balığa çıkmadan..

Ben tutarım evet. işim bu benim. balık tutmak.

Ama arkadaşlarımı hevesler uğruna sabahların körlerinde olmayan işler için av mekanlarına akın etmelerinede kıyamam. buda bizim görevimiz.

Siz tuttunuz ise avlarınızın daha güzel olmasını dilerim. daha çok tutarsınız inşallah.

5. LuXoR*

LuXoR* gökhan

Aliço bey tartışmak hiç bir zaman bizim gibi balık tutkunlarına yaraşmaz, benim amacımda kesinlikle bu olamaz. maksadım rapala ile tutulmuş balıklara ''ağ balığı'' yaftasını yapıştırmanın, emin olmadığımız bir şey için iddialarda bulunmanın çok yanlış olduğunu size hatırlatmaktan ibaretti...yok daha uzayacaksa da özelden uzasın lütfen, foruma bu konu hakkında başka bir mesaj yazmayacağım...

saygılarımla, rastgelsin

6. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    zaten bu gün üye olup sadece bu konuya mesaj yazmışsınız;) ;)
    benim değinmek istediğim şey ise acaba kaç olta balıkçısı tuttuğu balıkları susuz bir kovaya koyar:confused: :confused: :confused:
    isterseniz konuya bir anket ekleyelim;) ;)

7. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Arkadaşım 1e 10 demiştim ya 10 a 100 oldu. ama burda rapala ile aldım şudur budur dediğiniz anda. bende size ağ balığıdır demeye devam edeceğim. ben idda ederım doğru bildiğim konuda. balıklarınızın resimleri guzel hemde çok güzel yerdeki resimlere donun bir daha bakın tekrar dönün bir daha bakın bakın bakın ve bakın. ondan sonra bana etiket şu bu gibi konulardan bahsedin. hatta hepsini bırakın

Altta yazılı imzamdaki konulara bakarsanız bu konuda ne kadar İDDİALI olduğumuzu görürsünüz.

Ayrıca sizinle Özelden başka sitelerden şurda burda konuşmak yazışmak tartışmak gibi bir derdimde yok zaten.

İlk mesajınızda benim adım budur şudur merhabalar ve ben başka sitenın admınıyım deseydınız. bizde size ona göre Sayın adminim kusura bakmayınız affınıza sığınarak bu balıklar ağ balığıdır. ne olur bizi affediniz. size yalvarırım affediniz. yanlış yaptık biz hatalıyız. şu bu kelımeler sarfederdik. ancak doğru bildiğimide kımseden saklamak gibi bir derdim yok benım

Herkes kendi bildiği ölçülerde doğrulara sahiptir. ama bizim ölçümüz, anlayışımız herşeyimiz dümdüz bir mantıktır. doğruysa doğrudur yanlış ise her zaman yanlıştır. yanlışı yanlışla kapatmak yanlışa inanmak, inandırmak bizim kitabımızda asla yoktur........

Sevgi ile kalınız. başarılar.

8. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Ben koyarım şahsen. Hatta kovaya değil, poşete koyarım..

Buradaki münakaşaya bulaşma niyetim yok. Sadece şunun için ekliyorum: Eğer balık ölüyse, suda süratle etinin kalitesi düşer. Suda değil, tercihan nemli ama ıslak olmayan, mesela hafifçe ıslatılmış gazete, tülbent (koyunca, üzerindeki suyla ıslanması kafidir) gibi bir şeyin arasına konur. Eğer gerekirse, kuruması durumunda hafifçe tuzlu su serpilip nemin bekası sağlanır.

Ölü balığı suda tutmak yanlıştır, etinin kalitesinin bir hayli ve süratle azaltır. Akılda tutmak gerekir.

9. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Evet alico, canlı balık, elbette bir şekilde su içinde olmalıdır. Ama farzet lüferler öldü bir şekilde. Su içinde mi taşınmalıdır, senin zarganalar gibi mi?

10. LuXoR*

LuXoR* gökhan

Aliço bey,
    avladığımız balığı şayet suya iade etmeyeceksek (turna, sudak, palamut, lüfer ve levrek gibi balıklar için) galsamadan kanını akıttıktan sonra serin buz kap,kutuları içinde muhafaza edersek en lezzetli haliyle de yeriz, buna rağmen bahsi geçen av günü kıyıya geldiğimizde Selçuk bey 4 ncü lüferini sudan kesti ve o güzel heyecanla bırakın denizden su çekmeyi oltaları açıp bağlayıp atışımız 30 saniye falan sürmüştür :) bu tutku böyle, ama siz bu düz mantığınızla galsaması kesilmiş balığa da tezgahtan alınmış dersiniz...iyisi mi varın siz bu yaklaşımınızı devam ettirin, benim başka bir amatör balıkçılık sitesinde admin olmamın konuyla pek alakası yok, sadece şu açıdan olabilir; orada kendimize ait av raporumuz mevcuttur. ben doğruluk ve dürüstlük adına yapmam gerekeni yaptım, konuya açıklık getirmek için yazdığım mesajlarıma böyle alaycı bir yaklaşım göstermeniz ve karşınızdaki insanı ''yalancı'' konumuna düşürme gayretinizi kınayarak size sevgi ve saygılarımı gönderiyorum...

Son düzenleme: 16 Eylül 2009
  11. H.A.R.U.N

H.A.R.U.N hARUN

Apoooo ne işşş

12. H.A.R.U.N

H.A.R.U.N hARUN

Mustafaaa naber yaww

13. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Anlamadımki valla abi ama bir tek bişey anladım bundan sonra bayram namazı gibi olur oralar sık ama temiz olmaz o ayrı ...

14. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Arkaşadım ben size demedimki suyamı koyarsınız başka yeremi herhalde siz alıntıları karıştırdınız.

Beni ilgilendirmiyor balıklar ben balıkçı değilim. Balıkçılığı bıraktım.
    masa başında balık tutuyorum ben.

15. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    ohooo harun beylerde burdalarmış. hoşgeldiniz harun nerdesın bakalım neler yapıyorsun

16. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    aydın abi,ve mustafa abi..kım ıskembeden sallar bılemem..benide ılgılendırmez..benim dogrum bana sızlerınki size...semttasım mustafa abı,yasca buyuksun,tecrubende fazla olabılır,ama ben bunları aldim dıye oradada kılcık olması sartmı..simdi varsayalim sen murat bende mustafayım,sen ordan alsaydın bunları,ben kılcik yok desem dogru olurmu..herkezin rızkı,nasibi bellidir..önüne gecemezsin

17. H.A.R.U.N

H.A.R.U.N hARUN

Aga karada olduğu gibi forumlardada heryerdeyim
    Neler yapmıyoruzki:)

18. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Ben balıkçılığı bıraktım. oturuyoruz burda masa başında yazıyoruz işte başlıyorum bu haftadan itibaren bakalım neler olacak.

19. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Harun abi dünün öcünü almaya gidiyorum yarın :):) Geliyonmu Börek yaptırıyım varlık içinde yokluk çekmiyeceğiz yarın ...

20. 3182

3182

Ekip tamam ben de karidesle geliyim belki palamut denk gelir :D