bu hafta c.tesi yine kurtboğazındaydık ve av geçen haftadan daha bereketliydi.ekip yine aynı +1 benim kayın babam geldi.(salih-tolga-ben). yalnız istediğimiz bölgeye gitmek için baya bi dolandık.en sonun da istediğimiz yere geldik.salih abi ve tolga abi rapala ile denemelere başladılar.bende canlı yem takıp oltaları attım.fakat rüzgar tam bize ters esiyordu.şamandıralı oltalar,5 dak.sonra kıyıda,artık onları atıp çekmekten sıkıldım.bende sasi ile çalışmaya başladım.aradan baya bi zaman geçti.salih abi ve tolga abi 2 şer adet almışlar.saat 18:30 civarı da bitane ben aldım.bu haftayı da böyle kapadık.........rastgele......
oktay ıyı balık almışınız.valla bızde karşınızdaydık.ama tık yoktu.balık almayı bırak vuruş bıle alamadık.canlı yem harıcınde hava kararana kadar denemedıgımız kalmadı.o taraf ıyıydı galıba
güzel av omuş tebrikler. darısı benim başıma. bakalım önümüzdeki hafta sonu da kendi adıma sezonu açıcam inşallah.
tebrikler iyi av... artık kurtboğazında sasilere de vurmaya başladı demek, nisan sonu tam süper olacak, anladınız siz onu