14-07-2007 sazlıbosna tanışma raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında esabi tarafından paylaşıldı.

1. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    sağolasın mesut kardeş birdahakine senide armızda görmek isteriz

Son düzenleme: 16 Temmuz 2007
  2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    selamlar tarkan yaparız inşallah siz hafta sonu boğaçla takılacaktınız ses soluk çıkmadı ya

3. istavrit

istavrit Boğaç

geldimmmmmmmmm baba:p ...ah be abim haberim olmadı yoksa yeminlen atlardım organizasyona :( ...

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    geldinnnnnnnn de geç geldin be boğaç kardeş ben c. tesi sitede megafonla bağırdım gelen yokmu diye neyse kardeş canın sağolsun başka bir zaman gelirsin inşallah. bu arada ne oldu sizin yeşilköy operasyonu

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    yok öyle yavma ben tecrübeliymişimde sana bakacakmışda o birkere olur misafir dedik baktık birdahakine hiç umursamam aç,susuz,çaysız,hububatsusuz
    kalırsın şimdiden söyliyeyim:D :D

6. cLark

cLark

Bende Pazar Gecesi GelDim Pazartesi aksam Dondum,yani şimdi Geldim...GüseL bi gün Geçirdim. 7 tane Ortalama 2 2,5 kg ağırlığnda SazanLarLa Donduk.. Yeni Geldiğim için Fotoları koyamadım .. :( Yorgunluktan oluyorum,,Bi ara fotoları atarım ;)

7. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    fotolarını bekleriz kardeş ama bu konuya değil başka bir konu açki bütün arkadaşlarımız senin yaptığın avı görüp seni tebrik etsin ve seninle bazı bilgilerini paylaşsınlar şimdi istirahatine bak yarın resimleri fotoğraflar bölümüne koyarsın iyi akşamlar kardeş;)

8. istavrit

istavrit Boğaç

aytekin abi ...yeşilköy'de operasyon tamam...ön keşfi tamamladık:rolleyes: ...önce hava iyice kararana kadar istavrit tutuluyor,ondan sonra o istavritler yem yapılarak çinekopa olta sallanıyor...yeşilköyde olay şimdilik bu ...ancak biz daha tarkan la olta sallama olayına giremedik ...en yakın zamanda inşaalllaaaahhh...;) ...bu arada özellikle hafta arası ortam çooook güzel ...hafta sonu kalabalık ve gürültülü oluyor...ama abicim şunu anladım eylül-ekim lüferini başka yerde aramaya gerek kalmayacak...mera sağlam yani:cool:

9. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Aman abim yapma etme..bu sefer işten cıkıp geldım bıdahakıne tam teşekkürlü gelcem,Şezlong falan hepsi ..:)

10. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    seni uyanık yangelip yatacan dimi aytekin balık tutsun yemek çay bulaşık vs vs yok öyle çalışacan çalışacan çalışacan usta olunca sende yatarsın:D :D

11. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    sevgili arkadaşlar misafirperverliğiniz ve sıcak dostluğunuz birdahaki sefere beni gün saymaya bileyledi.ha tabi balık tutamamaız ve benden sonra da tutamamış olmanız.o sülükler de iş yapmadıysa zaten avlak değiştirmemiz de kesin oldu.bunu tanışma faslına sayıyorum;) iyi ki de tanıştım sizin gibi iki iyi dostla.sağolun varolun.

Son düzenleme: 17 Temmuz 2007
  12. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Abı senle balıga cıktıkca senden gerıde kalcam ben çare yok ..yenı uyeler lazım bana küçük amatörler gerek:) ama sen merak etme bıdahakıne bendensin...:)

13. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Abi aynen dedıgın gıbı bukadar keyıf aldıgımı bılmem .Balık tutamıcam ve böyle keyıf alcam olcak sey degıl:) Macir abim o sülüklere gece 4-5 kere cook ıyı balık vurdu gece ama almadı.Bırdahakıne vurcaz voleyi:)

Bu arada biz çalıp biz sölüyoruz burdada:):D

14. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    ertan sende o erik suyundan bidahaki sefere tadımlık getirme şöyle bir damacana getirki birşeye benzesin :D
    bu arada ertan abi senin makaralı benim elimdeydi ya onu özelden soran arkadaşlar oldu ne olduğunu merak etmişler ben de ertanındı dedim markasını söyledim ama modelini hatırlamadığım için birşey diyemedim:confused:

burak kardeş zaten göl kenarındada kendimiz çalıp kendimiz söylemiştik:)

15. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    bir dahaki sefere damacana anca keser kardeş.ya Aytekin ona erik suyu deme be ateş suyu de beyav...kendi damıtımımız nasıl iyimiymiş:p halis mulis bulgariadan ba daha bizim dede kazanı bile soğutmamıştır.saf saaf katıksız....kamış Albastar Falcon ca 270,,,makina Shimano Stradic FA;)karanlıkta ne kadar görünmediyse ve de raklamını yapmadıysak(makine için diyorum):Dyani senin anlayacağın üstü şişhane altı bilmem ne.....

Son düzenleme: 17 Temmuz 2007
  16. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    farketmez be abi ateş suyu olsun ne fark eder ismi değil tadı önemli daha damağımda duruyor bir damacana anca keser bizi yalnız abi bir damacana bizi dağıtmaz dimi:confused:
    bu arada kamışın markasının bence bir önemi yok çünki balığı balıkçı çeker :cool: yanılıyormuyum:confused:

17. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    yav Aytekin sen sordun ben söyledim.yani balık geldimi ne yapmak gerek hepimiz biliyoruz değil mi;)ben elle de çeken balıkçılar gördüm.ne gerek teknoloji:p

18. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    İyi akşamlar beyler, tabi her zaman balık tutulmaz bazende böyle dostlar tutulur. Burak ile İstanbula geldiğimde Emirganda tanışma şansını buldum ama Aytekinle buluşamadık. Kısmetse birdahali İstanbula gelmemde pompalı tüfeğide alıp Yılan balığı tutmaya gideceğiz:D :D

19. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    inşallah gürol abi bekliyorum zaten geçen sefer gelemedik ayıp ettik bidahaki sefere kendimizi affettiririz umarım pompalıyıda getirmene gerek yok abi bende bir trap tüfeği birde otamatik var yılan mılan balık malık tanımayız seninle birlikte evvelallah:cool:

20. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Gürol baba ellerinden öperim bak ben senin:) sonbahar gibi gel bari de sana kırklarelide gavur hududunda madem tüfekle geleceksin bir domuz avı yapalım hep beraber.Aytekin de tanıştığımızda %80 avcı gibi geldi bana:D :D