14.07.2010 kurtboğazı levrek avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında avcı50 tarafından paylaşıldı.

1. tgy123

tgy123 Tugay

bunlara biz trakyada köstereç diyoruz ve çok var aşırı derecede 1 saatte 30-50 arası tutuluyor. Küçük kaşık oltasına simli ip sarıp at çek yaptığımızda her atışa vuruyor. Tutması hiç zevk vermiyor fakat tadı mükemmel derilerini soyduktan sonra derilerinde kalan etleri sıyırıp ekmek yumurta vs. ekleyip kıyma gibi köftesini yaparsanız tadından yenmiyor :)

2. tgy123

tgy123 Tugay

ayrıca bu balığın 50-60cm boyutlarında olanını görmüştüm rapala ile yakalamışlardı çok iriydi ve 2 kilo kadar geliyordu çok şaşırmıştım.

3. zekiarici

zekiarici Zeki Arici

Tebrikler Cok guzel av olmus.
    Gumusleri nasil tutuyorsunuz. Takim hakkinda bilgi, mumkunse resim verebilir misiniz?
    Gumusleri takip levrek tuttugunuz takim hakkinda da bilgi mumkunse resim verebilir misiniz? Gerci takimi anlatmissiniz ama samandira hakkinda, misina uzunluklair hakkinda biraz aydinlatici bilgi verebilirseniz benim gibi acemi ve ilgililere faydali olur diye dusunuyorum.
    Tekrar tebrikler bu guzel av icin.

4. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    gümüşleri çubukda küçük bir göl var orada tutuyoruz. şamandra herhangi normal bir şamandra. şamandradan 120 cm sonra 15 gr kurşun kurşundan 10 cm sonra tek iğne. gümüşü sırt yüzgecinin hemen altından iğneye takın böylece suda daha uzun yaşıyor.

pazar günü tekrar gittim kurtboğazına 35 levrek 3 turna aldım bu sistemle

5. YasliCocuk38

YasliCocuk38 MUHAMMED

Favori Kamış:
    DISCOVERY DYNAMIC 300
    Favori Makine:
    BASIC 40RD
    En İyi Avı:
    henüz yok :)
    Tebrikler.. Allah daha bol versin ;)

Resimelr süper olmuş :) Gül gül öldüm.. Ayrıca bu alıntıdaki tarif de not edilmeye değer tarzda :p
    Teşekkürler...

6. zekiarici

zekiarici Zeki Arici

Tesekkurler. Nıce bereketlı avlara.