15.01.2012 UNKAPANI RAPORUM

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    tebrik ederim afiyet olsun

2. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    TEBRİKLER GÜZEL BİR AV OLMUŞ BALIK AZDA OLSA BALIĞI ÇEKERKEN ALDIĞINIZ HAZ YETER BENCE...

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    :wave:

İsa kardeşim, demek ayaz mayaz dinlemedin gittin yine balığa..! :) sizleri güzel avınızdan dolayı tebrik eder, daha bereketli avlara imza atmanızı Allah cc dan dilerim...akşam balıkta olduğuna göre, maşukiyeden vazmı geçtin yoksa...! :D Resmini görünce, baya bi özlediğimi hissettim...:) neredeyse simanı unutacakmışım... :D rasmini görmem iyi oldu... ;) görüşmek ve yine birlikte olta sallamak dileği ile... Selâmlar, bol bereketli reeling avlar dilerim...:) Allah cc emanet ol, Selâm ve dua ile....:pray: mrsparkle :wave:

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Afiyet olsun kardeş.. yarınlarda unkapanıda dolar.. bu agırlıkla istanbul nereyekadar dayanır..bilinmez..

5. asafkaan

asafkaan ASAF KAAN ERMA

Doğru söylüyorsun abicim,forum da yeniyim yazıları ve konuları çok inceledim gerçekten çok güzel bir yer burası.Galata köprüsü resmen savaş alanı gibi unkapanı da yakında öyle olacak....

Güzel av olmuş bu arada..Afiyet olsun..

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrik ederim, manzaralar ve balık fotoları çok güzel. Nice mutlu avlar dilerim... :)

7. tefo32

tefo32 tevfik

isa kardeş tebrikler. 3. manzara süper aynı poster gibi olmuş

8. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hayırlısı ama ailenle değil tek gitmeni tavsiye ederim:)
    Teşekkürler Güray, gece çok kalabalıktı..Çinekopun son günlerinde bizde bir final yapalım dedik.Artık tekrar istavrite döneceğizreeling
    Recep abi teşekkürler, bende sezonun sonu olduğunu düşünüyorum, sizede rastgele:)
    Muhammer abi, daha iyileri sizlerede gelin, avlarınız daim ve bereketli olsunreeling
    Haklısınız düşünemedik, kendi aramızda öyle alıştık ki dişli demeye, bunlar lüfer familyasına ait balıklardır:) Galata köprüsündeki o kalabalık dediğiniz gibi keşke sadece balık sevgisinden kaynaklansaydı.Geceki manzaraları görseydiniz eminim benim gibi yüreğiniz sızlardı.Neyse siz hayalinizdeki gibi canlandırın Galata köprüsünü:rolleyes:
    Yanlız, kargoya Ankara diye versek balıkları size ulaşır mıidk Tam adresi verirseniz daha iyi olur, en azından geri dönmez:rolleyes:

9. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    İsa abi tebrikler, her şeyden önce bu ayazda sabaha kadar beklemek kolay iş değil. Boğaz'da ise balık hiç yok, dolayısı ile birşey kaybetmiş olmadınız. Elbette Boğaz'da av yapmanın zevkini vermez ancak değişik bir tecrübe olmuş. Tüm ekibi kutlarım.

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Teşekkürler, sizinde avlarınız daim, bol ve bereketli olsun:)
    Aynen dediğini gibi, teşekkürler...reeling
    Muvaffak abi, şimdi sofradan kalktım.Yok böyle güzel bir tat:hungry: Acaba kendi tuttuğumuz balık olduğu için mi bu kadar lezzetli geliyor bize bilmiyorum:rolleyes: Gerçekten c.tesi gecesi Galata üst üste iken oranın boş olmasını bende anlayamadımidk İzmire selam ve saygılarımla, sağlıcakla kalın...
    Gerçekten manzaramız o kadar güzeldi ki, vaktin nasıl geçtiğini ve dondurucu havanın soğunu bile anlamadık.Umarım sizede böyle dostlarınızla keyifli ve güzel avlar yapmak nasip olurreeling
    İstanbulu dinliyorum gözlerim kapalı...Teşekkürler, sizede hayırlı ve güzel avlar dilerimreeling
    Sevgili Aret, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim:) Gerçekten oldukça farklı bir tecrübe oldu, ordada avlanmadık demeyiz artık:D
    Daha önce sana söylemiştim bu hafta balığa gitmem diye lakin bu nasıl bir sevdadır ki bir saatte tüm plan ve programın bir anda değişebiliyor:D Neyse en azından bu sene dişli avıda yapmış oldukhooked

11. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Erhan abi, hiç sorma dostlarla balık tutmak sözkonusu olunca bir anda herşey ikinci planda kalabiliyor.Dün gece son anda arkadaşlarla haydi dedik ve yolların buzlu olduğu o saatlerde yollara düştük.Bende İzmitli dostlarımı çok özledim.İnşallah en kısa zamanda birlikte av yapıp, sohbet etme imkanımız olur.Selam ve saygılar bizden, tüm İzmitli dostlarıma:)

12. Serji

Serji Serkan

Dün gece birlikte avlandığım bütün abilerime saygı ve selamlarımı gönderiyorum burdan tekrar.gerçekten zevkine doyamadığımız sohbetin muhabbetin gülüşmelerin bol olduğu bir geceydi.herzamanki gibi çok ama çok zevk aldık hepberaber.Benim geceden seri çalışmalarım sonucu bütün balıklarımı gece 3-5 saatlerinde topladım.:)Tabi sonradan bende performans düşüklüğü yaşayınca bir anda İsa abi ve Berkan abinin karşı ataklarıyla avımızı harika bir şekilde sonlandırdık.Tekrar hepinize saygılar sevgiler.İnşallah böyle nice güzel neşeli avlara imza atarız.:)

13. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Bende sana teşekkür ederim Serkanım:)
    Sana abi tavsiyesi, maratona deparla başlanmazmış ve hızlı koşan at çabuk yorulurmuş, sakın unutma:D :D

14. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    Güray sen gittiğin yeri kurutuyorsun ya :D

15. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    Kartallar meramıza gelmiş :D anladığım kadarıyla pek keyıf vermemiş size sarkıt çek balıkçılığı :D hepinizi tebrik ediyorum.afiyet olsun

16. Kadir Altuntaş

Kadir Altuntaş Kadir

Favori Kamış:
    Kullandığım Kamış Captain Camelon 1500
    Favori Makine:
    SILSTAR
    En İyi Avı:
    Kıbrıs Takımla 250 gr'lık Kefal,Zıpkınla 55cm Deniz Turnası
    :) İsa bey çok teşekkürler.Afiyet Olsun sizin tatlı diliniz Benim için İkramdır.

Hoşça Kalın...

17. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sevgili Emin, evet sizin mekandaydık bugün, yok aslında dediğin gibi değil:rolleyes: Bizler birlikte avlanırken yol kenarındaki su birikintisine olta atsak bile keyif alırız, bilmem anlatabildim mi;) Asla sizin yaptığınız avı küçümsemek gibi bir duygu ve düşüncemiz olamaz ama bu bir tarz meselesi, sakın bizide yanlış anlamayasın, boğazdaki ilk avımızda senide aramızda görmek isteriz, dün kulakların çok çınladı mı:D

18. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Kadir abim, ne zaman isterseniz, bir mesaj kafidir:) Ankaraya selam ve sevgilerimle, sağlıcakla kalın...

19. babalüfer

babalüfer eser

Favori Kamış:
    REMİXSON 4.20 SÖRF
    Favori Makine:
    REMIXON MAGNUM 6000 SURF
    En İyi Avı:
    SAZAN 5.5KG.
    tebrikler güzel av olmuş.uzun bir aradan sonra cumartesi sabah erkenden her zaman gittim avlak yerime arkadaşım ile sözleşip sabah saat 06:00 gittim.bir gün önce boğazda çinekop sarıkanat bollu varken benim gittim gün yani cumartesi yemli,rapala denesekte tık yok sanki bir gün önce o noktada balık bolluğu yokmuş gibi bir tane balık alamadık,oda ne yağmur başladı giydik yağmurlukları pes etmek yok bu balık orada bir yerde eminim yola devam at çek at çek ve sonunda birinci sarıkanatım geldi,hava bozdukça bozuyor tabiri caiz ise gök delindi rüzgar lodostan poyraza döndü atçek devam ve ikinci sarıkannatta geldi bir bir balık gelmeye başladı toplamda 7 adet balık ala bildik zor hava şartlarına rağmen çok düşük bir av oldu ama cumartesi günkü havayı istanbulda yaşayanlar iyi bilirler,resim çekemedik fırtınadan ötürü aklımıza gelmedi yağmurun ardından havadan lapa lapa kar yağmaya başladı zaten balık nazlı avı sonlandıralım dedik,tuttuk evin yolunu,inşallah bir sonraki avımız hayırlı olur,ancak şöyle bir gerçek var sanki balık boğazda durmayıp galata köprüsünün bulundu haliçe doğru iç denize kaçmış gibi bir durum var köprüde geçerken özellik ile bakıyorum yaprak çinekop tutanmmı ararsın çinekop tutan mı yok,sarıkanat hatta kendi gözümle şahit oldum bir arkadaşımız 3 adet lüfer almış helal olsun dedim boğazda tutamıyoruz bu balığı herkeze rast gelsin bol avlar dilerim.

20. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Eser Bey tebrikler, azmin elinden değil sarıkanat hiçbirşey kurtulamaz :thumb: