15.01.2012 UNKAPANI RAPORUM

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ah benim gönlü güzel abim; anlatımı da, şiiri de dilsiz bırakmak kimin harcıymış ki bir de öykünür?

Böylesini gören gönül gözü en güzelini de yapmaya namzettir. Şu fotoğrafa bakar mısınız.;)

Tadında avların daim olsun sevgili İsa.

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sevgili Nuri abim, sesini duymak ve yorumun beni ziyadesi ile mutlu etti:)

Gönül ister ki, birgün seni buralarda misafir edelimde, bu güzel manzaraları daha yakından göresin...:thumb:

3. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    isa tebrikler, balıkta öyküde güzel, ayazlı gecenin doğan güneşinde bereketli avlar nasip olmuş, bende boğazda avlanmaya çalışıyorum köprü gibi yerlerin daha kolay olacaığını düşünüyordum ama paylaştıkların benide düşündürmeye başladı.
    devamını dilerim afiyet olsun

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Teşekkürler Hakan, bende Çekmeköyde oturuyorum, ayrıca ümraniye tarafında oturan grubumuzdan arkadaşlar var, istersen Anadolu Kartalları sayfasına girip avlarımıza ve sohbetlerimize dahil olabilirsiniz.
    Sizinde avlarınız daim ve bereketli olsunreeling hooked

5. HUT

HUT Önder

Favori Kamış:
    lineaeffe oyster
    Favori Makine:
    remixon magnum 6000
    En İyi Avı:
    levrek 42 cm civarı
    Merhaba tebrikler. ben forumu takip ediyorum ama raporları görünce içim cız ediyor çünkü yılın bazı zamanları bazı sebeblerden dolayı balığa ara vermek zorunda kalıyorum. mesela lüfergillerden hiç tutmadım verimliliği mecburi ara verdiğim zamana denk geliyor maalesef. üsküdar radarın orada istavrit, anadolu yakasında bir yerdede levrek avlıyorum kendi çapımda.

Size sormak istediğim bir soru var bu ara balığa başlayacam ama lüfergili köprü harici bir yerde mesela sirkeci iskeleden atarak veya balat taraflarından ahlice atarak bu mevsimde tutabilirmiyim verimli olurmu? yemlimi yoksa sahtemi atayım. bi zahmet beni balığa teşvik edin. herzaman çıkamıyorum... :( saygılar...

6. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Önder, sen lüferle tanışmamışsın ama levreklede biz tanışamadık İstanbulda...
    Evet mantarlı hırsız iğneli takımla yemli olarakta yakalayabilirsiniz:) Köprüye alerjiniz mi var, özellikle köprü harici yazmışsınız:D Eğer galata kalabalık derseniz, bizim gibi unkapanına gidebilirsiniz.Şu an itibarı ile Haliçte çinekop devam etmektedir, bol şanslar,rastgelereeling hooked

7. HUT

HUT Önder

Favori Kamış:
    lineaeffe oyster
    Favori Makine:
    remixon magnum 6000
    En İyi Avı:
    levrek 42 cm civarı
    abi çok teşekkür ederim içim içime sığmıyor gece sabaha yakın orada olayım diyorum lakin şuan o takımdan yok bende bu saatten sonrada bulamam. kendim yapsam kaç no iğne ve misina takayım. tabi birde yem meselesi var ne yapacam bilmiyorum.
    (not: köprü hem kalabalık hemde yükseklik fobim var :) )

8. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sevgili Önder, 4 veya 5 no iğne, 0.24 veya 0.26 köstek, 0.30 beden, üç veya dört köstekli dip takımı, 75 veya 100 gr. kurşun, hepsi bu...
    Henüz vakit erken mahallenin balıkçısına koş ve yarım kilo taze hamsiyide kap, bulamazsan istavritte olur, onlar fileto yapıp hazırla, bizde şimdiye kadar bir kez gittik arkadaşlarla...Oraların uzmanı değilim ama nacizane gözlemlerimi anlatıyorum, bunların hepsi köprüye özel anlatımdı..Ya ben köprüden atacaksın sandım:doh:

Neyse bunları silmeyeyimde belki birilerinin işine yarar:D O zaman senin yapacağın, köprünün üzerindeki takımcılardan hazır mantarlı takım alacaksın, tek takım olarak yemleyip atacaksın, diğerleri yine geçerli, sana rasgelsin, bol şanslar:) Ben yinede unkapanı köprüsünü bir dene derim, orası boş oluyorreeling hooked

9. HUT

HUT Önder

Favori Kamış:
    lineaeffe oyster
    Favori Makine:
    remixon magnum 6000
    En İyi Avı:
    levrek 42 cm civarı
    Abi sağol anladığım kadarıyla köprüden sarkıtma olayında köstekli kullanılıyor parça yem takarak. kıyıdanda hırsızlı takım atılıyor. doğrumu anlamışım. hırsızlı takımda kurşunu fırdödüyemi takıyorsunuz atarken? gece malzemeci bulabilirim değilmi. kıyıdan sahteye atlarmı acaba? çok oldum kusura bakmayın.

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Aynen öyle kardeş, evet onlar zaten hazır satılıyor mantarlı takım, olduğu gibi fırdöndüye takıyorsun, aynı şekilde kurşunuda bir karış boyunda bir ipe takarak fırdöndüye bağlarsın, vuruş aldığında hemen tasmalayp sararsınreeling hooked Malzemeciler köprüde sabaha kadar çalışıyor, sen yemini al yeter:thumb:

11. HUT

HUT Önder

Favori Kamış:
    lineaeffe oyster
    Favori Makine:
    remixon magnum 6000
    En İyi Avı:
    levrek 42 cm civarı
    Tekrar teşekkür ederim abi. hayırlı akşamlar gidip yem bakayım. :) kayda değer bir şeyler tutarsam rapor ederim siteye.

12. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Bahtın açık olsun, senden güzel raporlar bekliyoruz, umarım gönlünce balık tutarsın, rastgelereeling Ayrıca kafana takılan birşey olursa çekinmeden sorabilirsin, hayırlı akşamlar:)

13. HUT

HUT Önder

Favori Kamış:
    lineaeffe oyster
    Favori Makine:
    remixon magnum 6000
    En İyi Avı:
    levrek 42 cm civarı
    Tüh ya bizim buradaki ve komşu semtteki balıkçılar kapalı. :( kaldım yemsiz hayırlısı bir sonraki gün giderim artık. gerçi rapalaya geleceğini bilsem yine giderimde bakalım artık.

14. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Köprüde yemlik balık var ama biraz daha pahalıca, gece vakti orada rapala iş yapmaz:)

15. HUT

HUT Önder

Favori Kamış:
    lineaeffe oyster
    Favori Makine:
    remixon magnum 6000
    En İyi Avı:
    levrek 42 cm civarı
    rapor sayılır

merhaba ben galata köprüsüne gittim bir iki gün orafaki akrabamda kalıp orayı tanımaya çalıştım. oranın acemisi olduğum için gece sabaha karşı 7-8 tane tutabildim ikinci gündede aynı. vede kaldığım akrabalarıma verdim. zevkliydi. fakat yer sorunu var vaktini tutturmak yetmiyor o vakitte balığın yapan bölgesinde yer bulmak gerekiyor. yem olarak 3 lü köstek yaprak hamsi kullanılıyor. Birdaha gittiğimde inşaallah resminide eve getirip resminide çekerim. İsa abiye (şimal) yardımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim. not bir tane küçük limit altı çinekop kovaya kaçmış :eek: nasıl oldu anlamadım heyecandan olsa gerek affola. hooked