16.08.2010 Konya ALTINAPA

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında sehzadem82 tarafından paylaşıldı.

1. mmaradona

mmaradona mehmet

apa barajı gerek sazan gerek levrek olarak verımlı bir göldü gecen yıllara kadar.fakat profösyönel katliamcılarımız balık neslini tehlıkeye soktular diye düşünüyorum.geçen gün aksam gittim ve gördüm..koca gölü 40 kişi zaptetmeyı başarmış.kişi başı 50 şer tane olta ve sonuc 2 tane oltamı suya atıcak 3 metre boş alan bulamadım:)jandarmayı aradım gelmedıler.yani anlıyacagınız durum rezalet hevesım kaçtı artık bu göle gıtmek ıstemıyorum.tercıhım ya beyşehir yada ankara cıvarı göllerdır saygılar

2. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    :) konyaya yakın daha guzel bır yer olmadıgı ıcın herkez oraya gıdıyor , ve malesef herkez 4 den fazla olta atıyor. Jandarma gelse bıle bazı noktalara mudahale edemedıgı / etmediği için herkez rahat rahat avlanıyor. ama gittiğiniz saat çok önemli eğer öğle saatlerinde gitme şansınız olursa rahat yer bulursunuz diye düşünüyorum. Beyşehir malsef uzak o yuzden her zaman faborım ALTINAPA.:D

3. mmaradona

mmaradona mehmet

dedıklerınıze katılmıyorum.
    yakın yer olmaması tamamen bılıncsız avlanmanın bır sonucudur.ufak tefek sılle vs tarzı göletlerde bugune kadar hıçmı balık olmadı?
    oralar tukendı artık sıra apada.ben ömrunun çok uzun olacagını düşünmüyorum yakın zamanda orasıda av bakımından verımını kaybedıcektır.jandarma ıstese bu olayın önune gecebılır.
    ayrıca konyada baska yakın avlak olmaması her gelenın 35 tane olta atmasınıda gerektırmıyor.aramızda para toplayalım bu kadar olta atanlara verelım gıdıp pazardan marketten 2 kılo balık alıp yesınler..
    bizde rahat ederız hıc degılse.bu işi gercekten sevenler yapsın.