16.10.2009 pullu sazan avım:)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında rifatyontar tarafından paylaşıldı.

1. rifatyontar

rifatyontar

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    tatlı su kefali 2,5 kilo
    nedemek abi senin eleştirilerin benim için çok önemli saygılar sevgiler:)

2. nazmix60

nazmix60 NAZMİ

çapari deyince çok daha farklı şeyler geldi gözümün önüne de o yüzden.

3. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Tebrikler. Bize de nasip olur inşallah.

4. rifatyontar

rifatyontar

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    tatlı su kefali 2,5 kilo
  5. KEMAL_25

KEMAL_25 KEMAL

Öncelikle tebrikler güzel bir av yapmışsın, güzel balık. Ayrıca kepçeyide almışsın süper olmuş artık bir uçan kurtulur heralde :)

Bu arada videonu izledim balık güzel ama hani okadar da yoracak kadar büyük değil, kancadan kurtulup kaçmamasına şaşırdım doğrusu nacizane bir tavsiyede bulunmak isterim balığı kıyıya çekerken kıyıdan biraz geriye git yani oltanın ucu suyun üzerinde olmasın böylece geri geri giderek balığı kıyıya kolayca getirirsin gerisi kepçeciye kalmış, zira biz 5kiloluk sazanı 1-2 dakika içinde çektik gerçi bizim avlak otluktu taktırıp kaçırmak istemedik neyse daha güzel avlar nasip olur inşallah. haydi rastgele...

6. rifatyontar

rifatyontar

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    tatlı su kefali 2,5 kilo
    kemal kardeşim valla kepçe şarttı :) balığa gelince çok büyük olmasada yine ısrarcı oldu biraz. kamışı su üstünde tutma konusunda haklısın ;) balık kurtulamazdı sebebi ise makina kafa ayarından açıktı yani kanca azını yırtıcak kadar yada misinayı koparacak kadar sert çekemiyodu. buarada kullandığım kanca modelide OWNER marka bi kanca,bulasıya getirtesiye kadar baya uğraştım biliosundur belki o kancayı takılan balık kolay kolay kurtulamıyo tabi birazda işçilik önemli ;) rastgele dostum

7. KEMAL_25

KEMAL_25 KEMAL

Aynı markanın halkalı kancasından bende aldım bu ara bütün balıkçılarda satılıyor ama pek verim alamadım doğrusu 10 tutuyorsam 10 kaçıyodu yani kancadan kurtuluyor anlam veremedim tekrar eski kancaya döndüm 10kuruşluk dövme siyah bildiğimiz düz kanca kullanıyorum gayet iyi sana bol balıklı avlar dilerim rastgele....

8. maxcady

maxcady onur

Tebrikler.