17 09 2013 2 trofe 1 lımıt ustu yayın avım vıdeo ve resımler

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında kasım yavuzkurt tarafından paylaşıldı.

1. kasım yavuzkurt

kasım yavuzkurt kasım yavuzkurt

Favori Makine:
    banax-sx4000
    En İyi Avı:
    yayın 34.400
    tesekkurler ustadım hepınıze rastgele

2. nazmi_34

nazmi_34 nazmi

kasım bey tebrikler.yanlız şu takımı tam olarak resim çizebilirseniz.yada anlatabilirmisin detaylı bir şekilde. çok sevinirim.teşekkürler.özelden de olabilir.

3. Muhendisbalikci

Muhendisbalikci Ceyhan

tebrikler kasım abi gene döktürmüşsün. şu yayını bi yakalama fırsatımız olmasada paylaşımlarınla heyecan yaşatıyosun bize bi nebze ellerin dert görmesin. yaaa ankara yakınlarındada yokmu böle güzel yayın avlağı arkadaşlar bu yayına kafayı takmış durumdayım.

4. Gargadar

Gargadar Burak

bu sitedeki paylaşılan avları küçümseme, laf sokma çabasının tadı kaçmış artık hakikaten. cehennemde her ülkenin bir kazanı varmış, içinde sıcak kaynayan yağ olurmuş, günah işleyenler bu kazanlarda cezalandırılıyorlarmış. kazandan kafasını çıkaranları zebaniler kafasına vurarak geri kazana sokuyormuş. baş zebani bir bakmış her kazanın başında bekçi olduğu halde bir kazanın başında hiç kimse yok, bağırmış bu kazanda niye bekçi yok, bunda dışarı çıkmaya çalışan olmuyor mu? zebani: olmuyor, orası türklerin kazanı, kim yukarı çıkmak isterse alttakiler onu bacağından tutup geri çekiyor...

limit sorunu yok, boy sorunu yok, yasak bölge değil, yasak mevsim değil. gayet sahane av, şahane balıklar, çok zevkli olmuştur mücadelesi eminim. daha iyileri rastgelsin.

5. kasım yavuzkurt

Favori Makine:
    banax-sx4000
    En İyi Avı:
    yayın 34.400
    tesekkurler ustadım yarın fotograf koyacagım takımla ılgılı

6. kasım yavuzkurt

Favori Makine:
    banax-sx4000
    En İyi Avı:
    yayın 34.400
    bulabılırsen sevınırım senın adına yayın mucadelesı cok keyıflı

7. kasım yavuzkurt

Favori Makine:
    banax-sx4000
    En İyi Avı:
    yayın 34.400
    cok tesekkurler ustadım sızede rastgele yorumlarınıza tamamen katılıyorum yaşlara saygım var yorum yapmak ıstemıyorum ustadlarıma bana tercuman oldunuz tesekkurler