18.05.2010...akyaka...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

abi inan olsun balıkla boğuşmayı seviyorum...resmen savaşıyorsun...kavga ediyorsun...en son kofanayı aldığımda yüz metre dünya rekorunu kırıyordum az kalsın...gördün balığı...ispari gibi gelir mi o...taktik savaşı resmen...ve ben buna
    bayılıyorum...çünkü avın zevki burada saklı abi...o korkuyu yaşamak gerek...misina kopacakmı...makinanın şaftımı kırılacak...kamışmı ikiye bölünecek...yoksa balıkmı kaçacak...zevk burada abi...o balıkların kurtulmak için suyun üstünde zıplamaları...kafa atmaları...av bu işte abi...

baitcasting olayına gelince yakında kalıpları yıkacağız...:cool:

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Takipçi ve destekçinim kardeşim, Baitcastinge sayende başladım, iyikide başlamışım,

Baitcasting Türkiye'de bir TABU, bilende, bilmeyende, görende, görmeyende, yok, çok zor, kullanışlı değil diye etiketi yapıştırıyor,

Tüm dünyanın ne kadar kullanışlı olduğunun farkına varalı 10 yılı geçmiş, bizde hala 4-5 kullanıcı var, ama yayılacaktır, :)

3. 56562

56562 xxx xxxxx

Tebrikler Turgay. Gerçek bir amatörün av raporu nasıl olur örnek vermişsin. Sonraki avlarında trofelere denk gelmeni diliyorum.

4. istavrit

istavrit Boğaç

Tebrikler ,İstanbul 'da gönlümüz açıldı valla

5. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Turgay ağbey manzarada mükemmel hani, orada insanın bütün günü o manzaraya bakarak geçebilir.Ahtapot güzelmiş keşke salmasaydın güzel bi salta yada tava yapabilirdin. Yozuri den kesinlikle şüphe duyma diyebilirim hava biraz çırpıntılı olsaydı belkio peşine takılan levrekler oltaya takılmış olabilirdi. Bilirsin levrek karanbolcüdür. Denzin patladığı yada beyaz köpüklerle çalkantılandığı kaya kenarlarını yada lodosta köpürerek dökülen dalgaları sever ;) Artık levreğin sahteyle yakalama sezonu bitmiştir. Benim kanım bu şekilde. Belki birkaç süpriz olabilir. Artık yakalarsan canlı yeme başlaman lazım. Rastgele

6. muhsin

muhsin Muhsin YILMAZ

Favori Kamış:
    alba
    En İyi Avı:
    Terkos 5 kg turna
    Tebrikler. Harika bir heyecan yaşamışsınız. Daha nicelerini yaşamanız dileğiyle. Rastgele

7. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    Gerçekten güzel bir günmüş böle misafirler bize denk gelmiyor :)

8. ayarr

ayarr can

Favori Makine:
    firebirt
    Günün kalanı

Günün kalanında da levrege ulaşamamışsın herhalde , bizim kingfısh ya akya ya kuzu ..

9. modena

modena

yayacağız abi merak etme...tabu mabu bilmem ben...bu zevki herkes tadacak...:cool:

10. modena

modena

hakan abi çok sağol...ama bundan sonra zor...neden dersen eğer...maalesef izmire yerleşiyorum...artık orada şansımı deneyeceğim...ama akyakadan vazgeçmek yok...

11. modena

modena

eyvallah kardeş...istanbula kucak dolusu sevgiler...:)

12. modena

modena

valla sahte konusunda sana katılıyorum...artık sahteye zor...amaaaaaaaaaa...daha son silahımı kullanmadım...:cool:

ali kemal bu arada ahtopot küçükdü be kardeş haşlasan tavuk cücüğü kadar kalacak...bence büyüsünde gelsin...

13. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Tebrikler,çok güzel bir rapor ve harika resimler.
    Rasgele,

14. modena

modena

çok teşekkür ederim...darısı sizlerinde başına...deniz bu ne zaman ne süpriz yapar belli olmaz...:)

15. modena

modena

abi kingfish yavruları onlar...akya bu...

16. modena

modena

gökhan abi sağol...beğenmene sevindim...

17. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    masallah akyalara.

18. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    bu arada bende cumartesı sabahı muglada olucam ılk defa marmara denızı dısında avlanıcam raporlara baktıgımda korkuyorum bısey yakalamadan donucem dıye ınsallah elı bos donmem kacgundur devamlı arastırıyorum hatta ahtapot ıcın kullanılan takımların resımlerını buldum ve hemen kendıme ahtapot takımı yaptım ahtapot ve kalamar yakalamayı cok ıstıyorum ınsallah kısmet olur bız belkı tekle ıle acılabılırız tekne ıle neye atmalıyım ve hangı takımları kullanmalıyım bu konuda bana bılgı verırsenız cok sevınırım cunku gercekten hayal kırıklıgıyla donmek ıstemıyorum ne tutmak ıstıyorsanız dersenız gokovada ve acıkların ne cıkıyorsa tutmak ısterım bunların bılgılerını verırsenız cok ama cok sevınırım ıyı forumlar oltanız balıksız kalmasın en buyuk trofeler sızınle olsun saygılar.

19. LapinCash

LapinCash

Vallahi ağzım açık okudum biraz zor oldu ama genelde içten okurum :D Çok duyarlı ve zevkli bir av olmuş anlaşılan.

20. modena

modena

dip takımları ile yapacağım avlar boş geçmez...helede açıkda...mercan mutlaka alırsın...ama kıyıdan av yapacaksan mutlaka bol miktarda yedek takım bulundur...kayalık kısım çok...bu yüzden çok takılma olur...sadece azmak ağzında rahat av yapabilirsin çünkü kumluk alan...azmak ağzı için biraz gayret edip sabah erken saatte mesela 05:30 yada 06:00 da ava başlarsan hem çok keyifli av yaparsın hemde hatrı sayılır balıklar alabilirsin...buna levrekde dahil...şu aralar çok güzel mırmır var...şimdiden keyifli avlar yapmak dileğiyle size kolay gelsin...ayrıca unutmadan eğer tekne ile açılırsan mutlaka çınar mevkii yada akçapınar mevki kıyıya yakın olan kısımları dene çipura alabilirsin kuvvetle muhtemel...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.