(+18) 2009 Bodrum tatilimden birkaç seçmece fotoğraf.

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında Cenani tarafından paylaşıldı.

1. Amenthalas

Amenthalas Aytaç

Favori Kamış:
    Okuma Safina X 270 10-35GR
    Favori Makine:
    Shimano Zeric 2500F
    En İyi Avı:
    Ben Onu Çoktan Kaybettim,Diğerleri Avuntu...
    bakınız ağabeyciğim sizin bir cümlenizde bir metin var şöyleki ;
    ''Bırakın içerisinde bulunduğumuz ayı, normal zamanda bile olmaması gereken resimler forumu süslüyor!''
    zaten bu metin ''ey ahali din elden gidiyor ayaklanın hele ! '' tarzında çağrışımlar yapıyor

işte burada olay kopuyor size göre normal zamanda bile olmaması gereken şey nne ??? kime göre neye göre normal zamanda bile olmaması gereken şey ? size göre yani siz alikıran başkesen kural koyan birisiniz normal zamanda olması ve olmaması gereken şeyleri belirliyorsunuz siz ve sizin gibilerin koyduğu kurallara sizlerden olmayanlarda uymak zorunda ?

bunu söylüyorsunuz yani !,ama bilmiyorsunuzki burası kural dayatabileceğiniz biryer değil (hiçbiryerin olmadığı gibi) oradaki bira fotoğrafının size batmasının sebebi sizin sevmediğiniz biranın hiçbiryerde olmamasını istemeniz kusura bakmayın fakat onu bir geçeceksiniz...

Son düzenleme: 3 Ağustos 2011
  2. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    valla arkadasın resimleri gayet guzel herseyin yeri ayrı her koyun kendi bacağından ası lır bende videolar var tuttugum balıkların atmıyorum tepki ceker diye tuttugum balıklarla ilgili tabiki yemesi falanda var herkes hayatını istedigi gibi yasar bir baskasının ozgurluk alanını kısıtlamadıgı sürece bence resimlerin sakıncası yok sadece bu iki resme takılanlarıda anlamıs degilim.konu cocuklar ise bu siteden degil tv den uzak tutsunlar yeter.eveli birinin gölge etme başka ihsan istemez dedigi gibi kimse kimseye gölge etmesin.sorunda kalmaz benim düsüncem bu. tuttugum balıklar derken yanlıs anlasılmasın kucuk balık yada katliam falan degil hepsi icinde bizimde zevkimiz oyle hem piknik hem balık tutmak o sekilde video lar oyuzden atmıyorum.cok degerli arkadaslar var hepsinede saygım sonsurdur yasam sekli görüsü ne olursa olsun fark etmez yeterki anlayıslı olsun.

3. Amenthalas

Amenthalas Aytaç

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Zeric 2500F
    En İyi Avı:
    Yazınızda ''Bir şeyi iyi ayırt etmemiz lazım. "İYİ yi ve KÖTÜ yü Yukarıdaki fotoğraflarınız (malum olanlar hariç) gerçekten İYİ. Ama bunun yanı sıra KÖTÜ olanlar da vardı.''
    demişsiniz fakat anlamadığınız bir konu varki burada iyi ve kötü kavramını insanlara dayatabilecek kişi siz değilsiniz size göre kötü olan şey başkalarına göre kötü değildir ve zaten değil , sizin sorununuz olaylara bu kendi çerçevenizden bakışınız işte bu yüzden kötü olan birşey görebiliyorsunuz bu topic altında ,bizlerin gözünden bakabilirseniz eğer kötü birşey olmadığını göreceksiniz, ha yok kardeşim ben sizin gözünüzdende görmek istemiyorum olayları derseniz böyle ufak şeyleri göstermeyecek bir gözlük takınız ki ufak olaylara takılıp ufalmayınız...

4. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina sa55, okuma Cedros 55
    En İyi Avı:
    En iyi av GERİ BIRAKILAN avdır.
    Cümleten Rastgele....

Son düzenleme: 4 Ağustos 2011
  5. Amenthalas

Amenthalas Aytaç

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Zeric 2500F
    En İyi Avı:
    arkadaşımızın söylediği gibi bu resimleri bu siteye koymak kimsenin özgürlüğünü kısıtlamaz fakat bu resimleri koyan arkadaşa ''bunlar kötü bunları buraya koyma !'' demek özgürlük kısıtlamaktır umarım olay anlaşılabilmiştir...

6. Amenthalas

Amenthalas Aytaç

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Zeric 2500F
    En İyi Avı:
    şimdi şu;'' baban yaşındaki adam o üleynn '' dramasını geçipte eğer yaptığınız alıntıdaki metnimi okursanız karşımdaki babam yaşındaki adama bırakın sokak ağzını siz dışında bir hitap kullanmadığımı görebileceksinizdir , kafanızdaki sokak ağızı tanımı benimkine uymamakta üzgünüm... herşeyi geçtim burada konuyu hitap şekline yöneltmek (yanlış bir şekilde) konuyu dağıtmaktır. elbetteki babam yaşındaki birine dahi kendimi savunmak zorundayım yaşı ne kadar büyükte olsa büyüklük %100 haklılığı getirmez...

7. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    aytaç arkadaşımızın düşüncelerine katılıyorum. bu nasıl bir alkol düşmanlığıdırki üşenmeden oturup satırlar dolusu yazı yazılıyor. ne kadar yasakçı, baskıcı insanlar var, insan anlayış göstermekte zorlanıyor.

yok iyi ve kötü varmış, yok bu tarz fotoğraflar yasaklansınmış, yok normal zamanda bile olmaması gerekenmiş, yapmayın ya, gerçekten yapmayın. şurada insanın gönlünden kopmuş, paylaşmış olduğu 3-5 fotoğraf var, paylaştığına pişman ettiniz. iyi iş yaptınız, aferin.

8. Amenthalas

Amenthalas Aytaç

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Zeric 2500F
    En İyi Avı:
    beni anlayabilen bir insan gördüm, yazdığım birkaç satır mantığa kavuşturmaya çalıştığım konu ,mantıklı bir beyne kavuşmuş bu bana yeter boşuna yazmamışım teşekkür ederim sevgili volkan kardeşim...
    uluç abimizin imzasında bahsettiği ''En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler, ne de yıldızlar geceleri ışıldayan... En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan...''
    uzak mesafeleri yakın edebildiysek ne mutlu bize

9. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Cümleten Rastgele

10. Amenthalas

Amenthalas Aytaç

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Zeric 2500F
    En İyi Avı:
    öneriniz yetkililer tarafından değerlendirilir değerlendirilmez o bizim bileceğimiz bir iş değil elbette en doğrusuna yönetim karar vermiş ve kuralları koymuş zaten gayette güzel yönetiyorlar, reklam yasaktır dediğiniz gibi fakat reklamda bir ürün övülür ve satılması amaçlanır.

buradaki fotoğraf bir reklam değildir yani alkolü övmez ve satmaya çalışmaz bundan siz bakarak bir anlam çıkarırsınız o anlamda size özel bir anlamdır , alkolü kötü birşey olarak algılıyorsunuz fakat sorun şuradaki alkolü kötüye kullanırsanız kötü olur, alkolü sömürürseniz bağımlısı haline gelirsiniz maddi manive sayısız zararla karşılaşırsınız , bir bıçakta zararsız görünür eğer siz onu kötüye kullanmazsanız , şimdi yem kestiğimiz bıçaklardan köşe bucak kaçınacak küçük çocuklar özenip birbirini bıçaklamasın diye fotoğraflarını koydurtmayacakmıyız ? birilerini bıçaklamaya özenirler diye ?
    lütfen kendi kurallarımızı genele doğrultmaya çalışmaktan vazgeçelim bir ortamda bulunuyorsak oranın kurallarına göre davranalım kuralları beyenmiyorsak ortam değiştirelim, kimse kolumuzdan tutup hoop nereye gidiyorsun demeyecekir...

11. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Bakın arkadaşlar ben yine damladım huyum kurusun insanları seviyorum yahu..

Sevgili küçükler degerli büyükler.. lütfen şekilcilik - görüntü gibi olaylar üzerinden görüş yapmıyalım.. özellikle manevi degerlerde..

Bazı olaylarada 1500 yıl öncesindeki tanımı ile değil bu günkü hali ile bakmakta fayda vardır..

sakın bunu kınama vs tenkid olarak algılamayın.. içinde alkol olan kolonya görüntüsü ne de zaralımı diyecez..
    bakın bu dediğime de polemik ..vs de demeyin işin aslında sarhoş olupta kötü işler yapamak vardı..yani sebep alkol eh kolonyada da ver..

tinercilere ne demeli.. tiner vs gibi..

işin aslı şudur.. manevi güç , inanç kişinin kendine kalmış bir şeydir eger kuvvetlı ise hiç bir şey onu yolundan döndüremez.. o insanı değiştiremez

bir kara avcısının elinde silah belinde kama ile gördüğümüzde nasıl ki katil olmayı düşünmüyorsak..

Lokantalarda çalışan insanlar ramazan boyunca yemek yiyen insanlara hizmet eder..çok ta sabırlı olurlar çok insan bilirim.. bana göre çok daha sevaba girer bu insanlar, hizmet ettiklerinden dolayı değil büyük sabır gösterdiklerinden.. evet dirayet ve sabırlı olduklarından çok daha fazla sevabı vardır..

burada gördüğümüz bir bardak birayı kafaya takmaktansa , kişinin kendini tartması , ölçmesi , sabırlı ise çok daha yüceldiğine inanması ..
    olay budur..

bir alaf vardır ölenle ölünmez derler.. aynı düşünceyi burada da uygulayalım..

eger bir insanın iradesi sigarayı içkiyi gördüğü zaman hemen kullanacak kadar zayıf ise o kişi forumda olmasa bir başka yerde bu işe başlıyacaktır..

bana göre bu tartışmalar yersiz.. kalabalık ortamlarda adaba - aykırı bişi olmadıktan sonra bu tip konuları tartışmak gereksiz ..
    ne demişler

Er kişi kendini bilmeli ..
    her koyun kendi bacagından asılır...
    gülme komşuna gelir başına..

fekat bana ters gelenide şudur..

üzüm üzüme baka baka kararır..(nasıl oluyorsa):)

12. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Site sorumlusu olmak zor zenaat işin gücün takip et..bomba patlamadan klik..kitle..

allah sabır versin..

neyse.. tatlı tatlı konuşalım..dünya yalan dünya kalmıyor kimseye..

mal sahibi mülk sahibi kimdir bunun ilk sahibi..
    malda haram mülkte .. haram var birazda sen oyalan..

13. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Cümleten Rastgele

14. Amenthalas

Amenthalas Aytaç

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Zeric 2500F
    En İyi Avı:

eger bir insanın iradesi sigarayı içkiyi gördüğü zaman hemen kullanacak kadar zayıf ise o kişi forumda olmasa bir başka yerde bu işe başlıyacaktır..

yukarıdaki cümlenize tamamen katılıyorum ve konuyla alakası olmadığı halde şunuda belirtmek istiyorum bunu tamamen insan üzerine yapılan bir deney ve davranış biçimi olarak algılayınız ki;birşeyi ne kadar gizler saklar tutucu davranırsanız o şey o kadar cezbedici olur bilinçaltına yerleşir bu insanın yürüyebilmesi gibi doğal ve doğasında olan birşeydir,siz bebekliğinizden beri bir çıplaklar kampında büyürseniz insan vücudu sizin için bir tabu olmaktan çıkmaya başlar ve etekli bir bayan gördüğünüzde etkilenmezsiniz dahi fakat siz bayanların başlarının örtüldüğü bir toplumda büyürseniz saç sizi tahrik etmeye başlayacaktır yarın yüz örtülse yüz göremediğiniz için o da sizi tahrik etmeye başlar bu bahsettiğim konu hiçbir dini konu vesaire üzerine değildir sadece insanın doğası üzerine yaptığım basit bir yorumdan öte değildir... ve son olarak eklemek istiyorum acaba insanlar insanlığın başından bu yana tamamen çıplak olarak dolansaydı görüşlerimiz şimdiki gibi olurmuydu ?

15. BALIKAVI.NET

BALIKAVI.NET Yönetim

Merhaba,

Bu konu hiç kilitlenmemiştir.

Ayrıca, yılın 1 ayı yasak, 11 ayı serbest diye bir kural da yoktur.

Lütfen olmayan uygulamaları, sanki varmış gibi göstermeye çalışmayın.

Son olarak site kurallarını üyeler değil, site yönetimi geçmişte yaşadığı tecrübeler sonucu ortak kararla düzenlemektedir.

Bu kararları düzenlerken de; siyasi görüş, din, futbol, ırk, cinsiyet ve yaş ayırt etmeksizin yapmaktadır.

Bilginize.

16. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kuralları değiştirme niyetli değilim sadece bu kadar soruna neden oluyorsa diğer rapor fotoğraflarına da aynı hassasiyetle sansür uygulanması. Hata varsa affola CÜMLETEN RASTGELE.......

17. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Peki kardeşim geçtim...

Ağzımın payını çok güzel verdiniz! Haddimi iyi bildirdiniz!

Sağlıcakla kal.

18. BALIKAVI.NET

BALIKAVI.NET Yönetim

Açıklama için teşekkür ederiz.

Fotoğraftaki logoyu kastediyorsanız bugün, gerek özel mesaj yoluyla bir üyemizin, gerekse bir arkadaşımızın "Reklam yasağı kanunu" konusunda bizi araştırmaya yöneltmesi sonucu, bu olay gelişmiştir ve bu nedenle logo, flulanmıştır.

Bundan sonra bu konuda böyle bir uygulama yapılacaktır veya üyelerimizden markalar konusunda hassasiyet rica edilecektir.

Bir hukuk uzmanından bu kanunla ilgili bilgi talebinde bulunduk, eğer "reklam yasağı kanunu" bizide platform olarak kapsıyorsa, üzerimize düşen sorumluluğu derhal yerine getireceğiz.

Kerem bey ile bu konuda görüşülmüş ve önceden bilgi verilmiştir.

İyi akşamlar.

19. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Öyle deme Yakup abi kendi doğrularımızı genele yaymaya çalıyor görünüyoruz sonra ancak kimin gideceğinİ kalacağını üstüne vazife olmayan kardeşler üstlenmiş galiba. Baksana kuralları beğenmeyen gitsin. Siyasi iktidarın görüşünü desteklemiyoruz diye ülkeyi de terk edeceğiz galiba. Yasa çıktı ve sene sonuna kadar tekel ürünleri kapalı dolaplarda satılmak zorunda tekel bayilerinde dahi açıkta alkol ve tütün ürünü göremeyeceksiniz. Bu yasayı beğenmeyenler ülkeyi terk edecek galiba ve yasayı koyanların da uygulayanların da milletin kolundan tutup hooop nereye gidiyorsun demeyeceğinden eminim. :D Bakalım bu kadar net konuşanlar hala beğenmedikleri kurallar karşısında ortam değiştirme düşüncesine girecek mi:confused: Gurbetçiler gene revaçta olacak desene sarı mersedesle geri dönerler atrık :D :D :D :D

20. balikoltasi

balikoltasi Birol

Yani şimdi balık avı resimlerimizde üzerimizde bir Shimano tişörtü varsa
    o da flulaştırılacak mı ? :)
    Veya balığı avladığımız rapalanın-makinenin kamışın markasını belirtiyorsak ?