19.07.2010 sazan avı denemeleri

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında eozsoyeri tarafından paylaşıldı.

1. kya55

kya55 K.Yılmaz Aytekin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 13,5
    kesinlikle küspeli takım değil.avrupada ve amerikada da sıklıkla sazan avında kullanılıyor.You tubede videolarıda mevcut.
    methot sistemi türkcesi yaylı takım çeşitli karışımların yaya sıkıca basılması ile kullanılan ve oldukca etkili bir sistem.Bende bu yaylı takımları kullanmya başladım.Forumda mısırın kaynatılıp kıyma mak.çekilmesi ile elde edilen mısır püresinin raporları mevcut.

2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Küspeli takım ,küp şeklinde küspe etrafında kısa köstekli 4-6 iğneden oluşur ve küspeden parçalar koparmaya çalışan balık iğnelere orasından burasından takılır.

Bu gördüğünüz takımda yayın altında sadece bir tane 20 cm köstek var,yaydaki hamurun amacı bölgesel yemleme yapmak,hamurun kokusuna gelen balık kancadaki yeme yönelip yakalanıyor.Küspeli takımla alakası yok yani ;)

Yaya 6 tane kısa köstek bağlayıp küspeli takım olarak kullananlar da var tabii ama 4 iğneden fazlasını kullanmak yasak olduğu gibi bu da bir tür küspeli olta olacağından bunun da kullanımı yasaktır.

İnsanın içi acıyor bu tür şeyleri duyunca,bu adamlar kendilerini avcı sanıyor ,bilmiyorlar ki avcılığın temeli avına saygı duymaktan geçer.

3. ..........

..........

erdem güzel paylaşım olmış tebrikler.

4. sofi-5454

sofi-5454 Metin

Favori Kamış:
    REMİXON VE KARBON ÇELİK SOPA
    Favori Makine:
    DAİWA,REMİXON
    En İyi Avı:
    TURNA 3KG.
    Helallllllllllllll

Tebrikler Kardeşim Güzel Dakikalr Geçirmişsin Herşey Gönlünce Olsun:)

5. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Limitaltıları bıraktığın için teşekkür ederim. 5-6 kg lık sazanların senin olmasını dilerim.

6. havagazi askeri

havagazi askeri Soner Pehlivan

En İyi Avı:
    Sazan 9.3 kg, Turna 3.5 kg, Yayın 15.4 kg
    Çok teşekkür ederim açıklamalarınız için.. Madem bu takım legal, hemen bizim malzemeciyi ziyaret edeyim ben bugün :))

7. miço

miço MERİÇHAN

hem atmosfer, hemde sorumluluk ile hareket ettiğiniz için tebrik ederim.