sanirim kalabalik olacaksiniz size fikrimi söyleyeyim herkez 60tl verse 15 kisi olsaniz 900tl para yapar 2 tane kuzu alsaniz (kesilmis soyulmus)300x2=600 300 de ulasim yiyecek icecek ve diger masraflar.. belki bu kadar tutmaya bilir ama guzel ve doya doya et yer muhabbet edersiniz.. tabi ben balik avı org. ve yemek org. ayrı olmasından yanayiım. belki 2 kuzu fazla gelir kisi basi 1er kilo et alsaniz mesela masraf cok daha duser. Belgrat ormaninda off offf keyfiniz bol kismetiniz acik olsun..
vallahi Can ben seninle geleceğim listeye beni yaz. balığa her daim gidiyoruz zaten bence arkadaşlar biraz oyun bozanlık yapıyor yazın bu konuyu zaten görüşmüştük. yok yetmiş yok seksen yahu kapıdan dalar içeri gireriz en kötü ihtimalle mekanmı kalmadı
Kenancım yazdım seni İşin şakası bir yanada arkadaşlar cumartesi akşamı için gelmek isteyenler varsa yer ayırtalım.Cumartesine bişey kalmadı gibi.Bu konuda zaten olayın şekli değiştiği için kimlerin gelmek istediğini tam anlayamadık.
Evet hakikatten konu farkli noktaya geldi içimizdeki avcilik ruhumuza kamçi vuramiyoruz nedense Ama spincilerin biraz daha beklemeleri lazim gibi gözükmeye başladi zira cumartesi günü hava yağişli gözüküyor hal böyleyken Spin av ertelenir sanirim ?
Keşke sonraki cumartesi olsa , bende gelebilsem . Bu arada bu havalarda sabahın köründe spin atmaz kimse (bence )
Can merhaba, benim durum belli olmadığı için org ile ilgili pek birşey yazmadım ancak hafta sonu epey bir işim var o yüzden gelemeyeceğim. Kaçıracağım için çok üzgünüm ancak Size iyi muhabbetler. Birdahakine inşallah