19 Ocak TFT ORGANİZASYONU NEREDE OLSUN

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Emre tarafından paylaşıldı.

?

19 Ocak TFT ORGANİZASYONU NEREDE OLSUN?

Anketin kapanma tarihi 16 Ocak 2013.
  1. Ocakbaşı Organizasyonu ( Taksim Civarı )

10,7%
  2. Spin Av Ve Mangal Partisi ( Tekirdağ Tarafları )

78,6%
  3. İlk önce Ocakbaşı Daha Sonra Spin Av.

14,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    sanirim kalabalik olacaksiniz size fikrimi söyleyeyim herkez 60tl verse 15 kisi olsaniz 900tl para yapar 2 tane kuzu alsaniz (kesilmis soyulmus)300x2=600 300 de ulasim yiyecek icecek ve diger masraflar.. belki bu kadar tutmaya bilir ama guzel ve doya doya et yer muhabbet edersiniz.. tabi ben balik avı org. ve yemek org. ayrı olmasından yanayiım.

belki 2 kuzu fazla gelir kisi basi 1er kilo et alsaniz mesela masraf cok daha duser.

Belgrat ormaninda off offf :)

keyfiniz bol kismetiniz acik olsun..

2. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    vallahi Can ben seninle geleceğim listeye beni yaz. balığa her daim gidiyoruz zaten bence arkadaşlar biraz oyun bozanlık yapıyor yazın bu konuyu zaten görüşmüştük. yok yetmiş yok seksen yahu kapıdan dalar içeri gireriz en kötü ihtimalle mekanmı kalmadı

3. emreseven

emreseven Emre

Nerden bahsediyoruz :) Bakırköy,yeşilköy civarı mı?

4. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Yenikapı-K.M.Paşa açıklarında ama su çok akıyordu 300gr kurşunla dip bulmakta zorluk çektik.

5. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Kenancım yazdım seni :) :) :) İşin şakası bir yanada arkadaşlar cumartesi akşamı için gelmek isteyenler varsa yer ayırtalım.Cumartesine bişey kalmadı gibi.Bu konuda zaten olayın şekli değiştiği için kimlerin gelmek istediğini tam anlayamadık.

6. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Evet hakikatten konu farkli noktaya geldi içimizdeki avcilik ruhumuza kamçi vuramiyoruz nedense :)

Ama spincilerin biraz daha beklemeleri lazim gibi gözükmeye başladi zira cumartesi günü hava yağişli gözüküyor hal böyleyken Spin av ertelenir sanirim ?

7. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

Keşke sonraki cumartesi olsa , bende gelebilsem . Bu arada bu havalarda sabahın köründe spin atmaz kimse (bence )

8. volkanca

volkanca Volkan

Can merhaba, benim durum belli olmadığı için org ile ilgili pek birşey yazmadım ancak hafta sonu epey bir işim var o yüzden gelemeyeceğim. Kaçıracağım için çok üzgünüm ancak Size iyi muhabbetler.:) Birdahakine inşallah