20.08.06 Antalya Kundu Deresi

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında N@mık tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Taylan

Taylan

Favori Kamış:
    Her türlü sahte, 0,18 ip misina, Alba orient 210 kamış, Pasha 35 makina
    En İyi Avı:
    53 cm Turna
    Oh oh uydu resimleride bir güzelki. Tam adrese teslim olmuş. antalyaya gelince bir denemek lazım oraları :p

Balıklarda çok güzel tebrik ederim Namık abi. Resimlerden senide görmüş olduk :D

2. Mehmet PEKMEZCİ

Mehmet PEKMEZCİ

Favori Kamış:
    olta
    Ah Namık, o mavi bereli sat komondosu dediğin pavurya. Yani Fethiye tarafında öyle diyorlar. Sana tek şey söyleyeyim. Onun için adam vuracak arkadaşlarım var. O kadar lezzetli ki anlatamam sana.

O kefallerin kafalarını yada mangalda yaptığın tavukların kemiklerini bir ağ parçasına sarıyorsun. Bağlıyorsun. Bu düzeğe bir de çarpma ekliyorsun. Ağın bir köşesine iliştiriyorsun. Sonra atıyorsun suya. Bekliyorsun. Misnan başlıyor gitmeye. Sende tutuyorsun ve yavaş yavaş çekiyorsun geriye. Fakat kepçen yoksa hayatta yakalayamazsın. Kıyıya geldiğinde aha diyo pavurya ben nereye geldim kim bu adam? Kaçayım de5rken sen kepçeyle alıyorsun. Kepçeden çıkarırken eline dikkat ediyorsun. Çünkü parmaklarının tek hamlelik ömrü var. Yeteri kadar topladıktan sonra ya haşlıyorsun yada mangala atıyorsun. Mangalı tavsiye ederim haşladığında oluişacak kokuyu önlemiş olursun. Ayarı mı kıpkırmızı olması yeterli. Kolarının ve bacaklarının içinde bembeyaz ve muhteşem lezzeti olan bir eti var. Ayrıca ikiye ayırdığında da içinden yine bol miktarda bembeyaz et çıkıyor. Avlanılması yasak mı değil mi bilmiyoprum ama bir ifadeye de rastlamadım. Yanlız çok yeme gaza gelip başına iş alırsın. Korkunç enerji verir. Bi daha ki sefere affetme komondoları. Onlar zaten açığa çıkıp komondoluktan çıkmışlar.:D

3. excalibur

excalibur

Favori Kamış:
    olta
    Merhabalar , burada onları tutmak için hiç birşey yapmanıza gerek kalmıyor inanın. ben kefal için 2 köstekli takıma ekmek takıp atıyorum, gecede 3-4 tane çekiyorum iri boy. tam bir savaş senaryosu onu iğneden kurtarmak, çok agresif kendileri. sanırım burada tüketilmediği için inanılmaz sayılarda var derede...

4. Mehmet PEKMEZCİ

Mehmet PEKMEZCİ

Favori Kamış:
    olta
    Tüketin:D , pişman olmayacaksınız inanın bana.

5. excalibur

excalibur

Favori Kamış:
    olta
    benim hatun "güzel oluyor, eve götürüp yeseydik diyor." , "ne diyorsun ben onun yüzüne bakamıyorum" oluyor cevabım. :eek:

bizim doktor lakaplı bir abimiz var, geçen akşam ayakkabının üstünden yakaladı ayağını, öyle bir çığlık beklemiyordum açıkçası koca adamdan.

yok abi korkuyorum ben pavuryadan.:rolleyes:

Son düzenleme: 1 Eylül 2006
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.